Diumenge, 5 de maig de 2024
socis

Sorteig febrer: menú degustació per a dos persones al restaurant «Fa uns anys...»

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de febrer | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 1 de febrer de 2019 a les 18:08
Imatge exterior del restaurant Fa uns anys... de la Pobla de Segur | Fa uns anys...
Arrenquem els sortejos d’aquest any 2019 amb una proposta que no deixarà indiferent a ningú. Aquest mes de febrer, doncs, des de Pallars Digital oferim a tots els nostres associats la possibilitat de guanyar un menú degustació per a dos persones al restaurant Fa uns anys... de la Pobla de Segur. 

Entraran en el sorteig, com sempre, tots aquells socis i sòcies del diari que s'hagin registrat abans del dia 10 de febrer. Serà al voltant del mateix dia 10 quan sortejarem aquest menú degustació per a dos persones gentilesa del restaurant Fa uns anys... Molta sort!

Un bon indret per degustar la nostra gastronomia

El restaurant Fa uns anys... és un referent a la Pobla de Segur i al Pallars Jussà. En aquest indret modern i acollidor s’hi poden degustar les especialitats d’una cuina d’autor amb els productes del país com a base. Menjar de tota la vida sense oblidar les propostes culinàries més innovadores, on destaca l’extensa carta de vins amb més de 180 referències.

Col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació