Dissabte, 20 d'abril de 2024
municipals 2019

Les formacions de Sort no han anunciat alcaldables a quatre mesos de les municipals

L'actual alcalde, Raimon Monterde, ha dit que no es presentarà, tampoc ho farà Sibís, exalcalde de la població, i la CUP encara no té candidat

Ivet Eroles 24 de gener de 2019 a les 09:25
Imatge del debat electoral a Sort del 2015 | Jana Verdeny
Els partits polítics locals s'han posat mans a l'obra per preparar les llistes de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Pel que fa a la capital del Pallars Sobirà, el que de moment és segur és que un nou nom encapçalarà el consistori, ja que els dos darrers alcaldes no repetiran.

De fet, a quatre mesos dels comicis, formacions polítiques com PDECat, PSC, ERC, CUP i Fem Municipi encara no han anunciat els noms que encapçalaran les seves llistes pel municipi de Sort. L'excalcalde i portaveu del PDECat, Llàtzer Sibís, no repetirà com alcaldable de la capital del Sobirà. Tampoc ho farà Raimon Monterde, de Fem Municipi i actual alcalde de la població, tal com ja va manifestar fa unes setmanes a Pallars Digital.

De la seva banda, l’executiu comarcal d’ERC assegura que està treballant en al confecció de la candidatura i la CUP ha manifestat el seu interès en repetir als municipis de Sort, Soriguera i la Torre de Capdella, però no ha anunciat noms. On ja ha avançat que no ho farà és a Tremp. En aquest sentit, cal destacar que la capital del Jussà tindrà per primer cop una alcaldessa, ja que només es presenten candidates per al 26M.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació