Divendres, 19 d'abril de 2024
sort

L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, no es presentarà a les properes municipals

No descarta tornar a la política local i assegura que la seva idea és separar-se del dia a dia a l’Ajuntament per tenir “perspectiva municipal i comarcal”

Jordi Ubach Llorens 3 de gener de 2019 a les 10:48
L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, al seu despatx | Darío Albert
L’alcalde de Sort, Raimon Monterde (Fem Municipi), ha decidit fer un pas al costat i no presentar-se a les eleccions municipals del mes de maig. En declaracions a Pallars Digital, Monterde ha assegurat que la seva idea és separar-se del dia a dia a l’Ajuntament per tenir “perspectiva municipal i comarcal” i “agafar noves idees”. L’actual batlle de Sort ha deixat clar que no descarta tornar a la política local, ja que segons ha assegurat, és un tema que l’”apassiona".

L’alcalde, que s’ha desvinculat de Fem Municipi, ha fet un balanç “molt positiu” del seu pas al capdavant de l’Ajuntament de Sort. “Han estat quatre anys molt enriquidors en un període molt complex a nivell nacional i local”, ha dit. Monterde assegura que els alcaldes han hagut d’estar pendents de temes que “no teníem presents”, i això els ha portat a “fer pinya” entre poblacions de tot el territori català. Monterde, recordem, és un dels cinc alcaldes pallaresos investigats per cedir locals de votació pel referèndum de l’1 d’octubre.

Nascut a Barcelona l’any 1976 i resident al Pallars Sobirà des de l’any 1995, Monterde és tècnic d’emergències mèdiques. Va assolir la seva primera experiència en política l’any 2015 de la mà de Fem Municipi, que li va permetre liderar l’Ajuntament de Sort gràcies a un acord amb la CUP. Fem Municipi, que es va crear per reunir candidatures independents de la comarca, compta actualment amb les alcaldies de Sort i Llavorsí i amb tres consellers al Consell Comarcal.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació