Divendres, 19 d'abril de 2024
municipals 2019

Tremp i Sort canviaran d'alcalde aquest 2019

Raimon Monterde fa un balanç positiu de la seva experiència com a batlle de Sort i Joan Ubach ofereix tot el seu suport a la candidata que encapçalarà la seva formació a Tremp, Anna Ritz

Redacció 8 de gener de 2019 a les 10:34
Els alcaldes de Tremp i Sort, al centre de la imatge, davant la Fiscalia de Balaguer | ACN
Tal com va donar a conèixer Pallars Digital el passat 3 de gener, l'actual alcalde de Sort, Raimon Monterde, no es presentarà a les eleccions municipals d'enguany. El mateix anunciava fa tres mesos l'alcalde de Tremp, Joan Ubach, que no optarà a la reelecció. D’aquesta manera, s’obre un nou escenari a les capitals de comarca pallareses, on ja s’ha iniciat la carrera per agafar el relleu dels dos batlles actuals.

Raimon Monterde (Fem Municipi) ha decidit fer un pas al costat i no presentar-se a les eleccions municipals del mes de maig. En declaracions a Pallars Digital, Monterde va assegurar que volia separar-se del dia a dia a l’ajuntament per agafar perspectiva municipal i comarcal, així com noves idees.

L'alcalde de Sort fa un balanç "molt positiu" de la seva experiència al consistori en un període complex a nivell nacional i local que ha portat el seu equip a treballar conjuntament entre poblacions de tot el territori. Recordem que és un dels cinc alcaldes pallaresos investigats per cedir locals de votació pel referèndum de l’1 d’octubre.

Per la seva banda, Joan Ubach (PDECat) no optarà a la reelecció per motius de salut i personals. La formació d'Ubach ja ha anunciat que concorrerà a les municipals del maig amb el nom de Junts per Tremp, sota la marca de Junts per Catalunya. Anna Ritz serà la candidata d'aquesta formació per Tremp, després de ser elegida en unes primàries.

Ritz encapçala una candidatura que treballarà amb l'objectiu de formar un equip transversal. En aquest sentit, Joan Ubach ha expressat la seva voluntat de seguir treballant al capdavant del consistori fins al mes de juny i ha fet palès el seu recolzament a Anna Ritz.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació