Dissabte, 27 d'abril de 2024
obres

El pati de l'Escola Valldeflors de Tremp estrena paviment

L’Ajuntament de Tremp hi ha posat formigó, paviment tou a la zona de jocs infantils i es preveu que a l'estiu finalitzin les obres a la tanca

Redacció 22 de gener de 2019 a les 12:19
Imatge del nou paviment instal·lat a l'Escola Valldeflors de Tremp | Arnau Ubach
Aquestes festes de Nadal s'ha aprofitat per seguir amb les obres a l'Escola Valldeflors de Tremp. Tal com ha explicat a Pallars Digital el regidor d'Obres i Urbanisme de l'Ajuntament de Tremp, Antoni Flores, s'ha posat paviment de formigó a la part del pati que dona al carrer Tarragona i paviment tou a la zona de jocs, en una actuació que ha tingut un cost d’uns 31.000 euros i que ha estat finançada en un 60% per la Diputació de Lleida.

Recordem que aquest estiu passat el Departament d'Ensenyament va desplegar un Pla d’Actuacions, dins el qual es va aconseguir incloure el centre pallarès, que va consistir en treure els arbres que resseguien el perímetre de l'escola, refer el mur i substituir la tanca del carrer Lleida i Tarragona. 

Aquestes obres s'han realitzat a petició de diferents actors de la ciutat, com el Consell d’Infants, per millorar les infraestructures de la població. Es preveu que l'estiu vinent Ensenyament acabi d'encimentar la zona del pati que dona al carrer Lleida i finalitzi la tanca, a la part dels habitatges de Valldeflors i la zona del Juncar.

La rambla en obres

Per altra banda, les obres del passeig de Tremp avancen. Properament es posaran les pilones retràctils que facilitaran l'accés restringit als veïns, veïnes de la rambla Doctor Pearson i vehicles autoritzats. Està previst que el sistema es pugui posar en funcionament durant la primera quinzena de febrer.

També queda pendent l'enjardinament de la zona. Segons ha explicat Flores, un cop arribin les plantes, aquestes es plantaran quan el temps ho permeti. A més, el consistori preveu fer una actuació de sanejament als arbres de la zona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació