Dijous, 25 d'abril de 2024
incendi

Desallotgen una classe de l'escola Valldeflors de Tremp per un petit incendi

El foc va ser provocat per una estufa elèctrica i els docents el van poder apagar amb un extintor

Redacció 14 de gener de 2019 a les 08:30
Exteriors del col·legi Valldeflors de Tremp | GSV
Divendres passat al migdia, es va haver de desallotjar una classe de l'escola Valldeflors de Tremp a causa del foc provocat per la combustió d'una estufa elèctrica. Per sort, els fets tan sols van quedar en un ensurt i van durar uns minuts, ja que els propis docents van apagar el foc amb un extintor. 

Quan els Bombers van arribar al centre educatiu, després de rebre l'avís a les 13.55h, van poder comprovar que l'incendi ja s'havia extingit. Quan l'estufa va començar a cremar, es va desallotjar preventivament la classe. De fet, a les 14.21h ja s’havia tornat a la normalitat. A més, l'incident no va causar ferits ni desperfectes majors, només la crema de l'aparell.

Bombers en vaga

Recordem que el cos de Bombers de la Generalitat segueix en vaga per demanar més efectius per poder complir degudament amb els seus serveis. El dia que es va produir el foc, el parc de Bombers de Tremp va ser un dels cinc parcs que aquell dia estava sota mínims, i és que en aquell moment al parc hi havia un efectiu menys perquè els funcionaris es neguen a fer hores extres voluntàries com a acció de protesta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació