Dijous, 18 d'abril de 2024
nadal

La ciutat de Tremp, farcida d'activitats aquest Nadal

Més de 2.000 nens i nenes han gaudit de les propostes per aquestes festes a Tremp, que acabaran amb l’arribada dels Reis

Redacció 2 de gener de 2019 a les 10:29
El Parc de Nadal és una gran atracció pels més menuts | Ajuntament de Tremp
Aquestes festes de Nadal, Tremp ha presentat un seguit d'activitats per a tots els públics que s'han dut a terme des de les associacions locals i pel consistori de la població, com per exemple el parc de Nadal Cucaliu, que ha aplegat uns 2.000 nens i nenes durant quatre dies. 

A més, el dia 28 de desembre, La Casa dels Sol Naixent va commemorar el Dia dels Innocents amb la popular Aixecada del Ninot, una tradició trempolina que ha arribat a la 42a edició. La festa va comptar amb l’entrega del Premi Llufaire de l’any per a l’Àrea Bàsica de Salut de Tremp, així com la cantada i crema del ninot i una xocolatada per als assistents.

Entre les nombroses activitats, destaca la Cantata de Nadal de la Coral Polifònica, que va reunir un centenar de persones al centre cultural La Lira; el Concert de Nadal de l’Orfeó, que va omplir la Basílica de Mare de Déu de Valldeflors el 25 de desembre, o la Cursa dels Nassos, a la qual van participar molts trempolins i trempolines per celebrar el final d’any d’una forma saludable i amena.

Esperant els Reis Mags

El 31 a la tarda, els petits i els més joves de Tremp van celebrar la Revetlla Infantil al pavelló del Casal amb una Festa Fluor, i a partir de la 1h de la matinada, els més grans van ballar al ritme de l’orquestra Marinada, el grup de versions La Factoria i un DJ per finalitzar la festa.

Ara queda preparar l’acollida dels Reis d’Orient, i per això avui arribaran els Patges Reials a les 18:30h a l’Espai Cultural La Lira. La Cavalcada serà el dia 5 i sortirà de l’avinguda dels Pirineus a les 18.00h.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació