Dilluns, 29 d'abril de 2024
socis

Descobreix qui ha estat la guanyadora del lot de Nadal de Pallars Digital!

Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari

Redacció 27 de desembre de 2018 a les 11:49
Ja tenim el nom de la guanyadora del sorteig de socis del mes de desembre de Pallars Digital, consistent en un lot nadalenc de productes pallaresos gentilesa de Licors Portet, Cervesa Masovera, Ctretze Pirineus, Terrer de Pallars, Tros de Sort, Xolís del Pallars i Galetes Verdeny. La afortunada, escollida mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dijous al migdia, és Neus B. (Barcelona). Enhorabona!


El lot pallarès està format per un pot de perles de ratafia dels Raiers, un Xolís del Pallars, un formatge de Tros de Sort, una ampolla gran de cervesa Ctretze i una altra de La Masovera, una ampolla de vi del Terrer de Pallars i una caixa de Galetes del Pallars de la pastisseria Verdeny.
 

Imatge del lot de productes que ha sortejat Pallars Digital. Foto: Jordi Ubach


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 48 persones, les que s’han fet sòcies del diari des que es va iniciar la campanya.

A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb el diari! Per només 3 euros al mes (36 euros/any), aconseguireu pel simple fet de ser socis avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! A més, si ho fas abans del 31 de desembre, només pagaràs la meitat el primer any!

Proper sorteig: gener

El proper sorteig tindrà lloc el mes de gener, com sempre, a mitjans de mes. En els propers dies desvetllarem el contingut del mateix. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja són socis i els que se’n facin abans del proper dia 15. Molta sort!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació