Divendres, 19 d'abril de 2024
boumort

La Reserva Nacional de Caça de Boumort millora la senyalització de l’espai

S'ha renovat la senyalització direccional de l'espai per accedir al refugi guardat de Cuberes i també als lliures d'Esplà i Boumort

Redacció 20 de desembre de 2018 a les 11:34
Un cèrvol a la Reserva Nacional de Caça de Boumort | Araceli Gort
La Reserva Nacional de Caça (RNC) de Boumort presenta millores, concretament s'ha renovat la senyalització direccional de l’interior de l’espai i també se n'ha instal·lat de nova. L'actuació ha consistit en substituir dos indicadors direccionals obsolets i se n’han instal·lat dos de nous, reforçant la informació per accedir al refugi guardat de Cuberes. També s’ha millorat la senyalització dels refugis lliures d’Esplà i Boumort i de les àrees recreatives d’Esplà i Comafreda, així com l’entorn d’Herba-savina, entre altres indrets.

Aquestes actuacions, executades per l’empresa Ruter Tecnologia, han suposat una despesa total de 7.562,50 d'euros, i permeten millorar la informació que es troben els usuaris de la reserva.

Tal com defineix el Departament d'Agricultura, les reserves nacionals de caça són territoris geogràficament delimitats, de característiques singulars, declarades per promoure, fomentar, conservar i protegir espècies de fauna autòctona. Estan situades en zones de muntanya de gran qualitat ecològica i paisatgística i amb fauna molt característica i del màxim interès, com la cabra salvatge, l'isard, el cérvol i el cabirol. A més, les Reserves Nacionals de Caça afavoreixen a la conscienciació de la població de la necessitat de protegir i preservar la natura.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació