Divendres, 26 d'abril de 2024
doctor music festival

King Crimson i Underworld oferiran tres concerts al Doctor Music Festival

Demà s'anunciarà un primer avanç de cartell del festival, on es faran públics una trentena de noms que ompliran de música les Valls d'Àneu el proper juliol

Redacció 18 de desembre de 2018 a les 09:53
Imatge d'una edició passada del festival | Doctor Music Festival
King Crimson i Underworld formen part del cartell del Doctor Music Festival, dos formacions musicals que s'han anunciat avui i que precedeixen l'avançament de cartell que es farà demà, amb la revelació d'una trentena d'artistes que tocaran a Escalarre el mes de juliol vinent.

King Crimson i Underworld oferiran tres concerts cadascú durant els dies en què se celebra el festival. Una idea pionera que consisteix en què un número reduït d'artistes ofereixin al festival tres concerts en dies diferents, en lloc d'un, com és habitual. Això permetrà al públic tenir més oportunitats de gaudir de les actuacions i els fans incondicionals podran veure el seu artista preferit més d'una vegada. Amb això es pretén reduir l'ansietat generada entre el públic per la preocupació de perdre's algun dels concerts claus d'un festival.

Els artistes han acollit amb entusiasme aquesta iniciativa innovadora. De fet, Robert Fripp, líder de King Crimsonm, ha declarat recentment: “En temps estranys i incerts, hi ha ocasions en les quals una persona raonable es podria desesperar. Però l'esperança és desenraonada; i el poder de la música per a unir les persones és un motiu per tenir esperança. King Crimson té el privilegi d'actuar tres vegades al Doctor Music Festival”.

L'avanç del cartell del festival es publicarà demà, dimecres 19. Els noms més representatius de tots els gèneres i de totes les èpoques desembarcaran a Escalarre els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol; la major qualitat musical per a tots els gustos i estils tornarà a ser una de les senyes d'identitat del Doctor Music Festival. Serà l'avançament d'un cartell que veurà la llum en la seva totalitat en els primers mesos del 2019. En total demà s'anunciaran al voltant de 30 artistes a través de les xarxes socials a partir de les 9h i per ordre alfabètic.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació