Dissabte, 18 de maig de 2024
poliesportiu

El Guaja Aventuras Tremp fa suar el líder però cau a casa (52-56)

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala encadena dos triomfs seguits a domicili (1-6)

Redacció 26 de novembre de 2018 a les 11:18
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet va perdre dissabte per només quatre punts de diferència davant la visita de l’Alpicat B, un dels equips encara imbatuts del grup 3 de Tercera Catalana (52-56). El matx va ser molt igualat fins el minut 5 del segon quart, quan amb un parcial de 2-13 els visitants van escapar-se en el marcador degut a la seva defensa intensa i bon encert en atac. S’arribava al descans, doncs, amb un avantatge visitant (26-39).

A la represa, el matx va seguir amb la mateixa tònica, amb un Alpicat B que portava el ritme de partit i un Tremp que arribaria a l’últim quart 12 punts avall. El Tremp va millorar en defensa i va aprofitar la relaxació visitant i l’empenta del públic per posar-se dins el partit en l’últim quart, fins el punt de posar-se per damunt en el marcador (52-51). El final va ser ajustat i finalment es va decantar per l’Alpicat B.

Els trempolins sumen la cinquena derrota de la temporada i amb quatre triomfs són ara tercers classificats. La propera jornada l’equip té jornada de descans.

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala venç a Almacelles (1-6)

Victòria de prestigi del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala al camp de l’Almacelles per 1 gol a 6. Gimeh i Erik Tena van avançar els pallaresos a la primera meitat. A la represa Montellà va ampliar distàncies al minut 21, però set minuts més tard Sekou es feia un gol a pròpia porta. L’equip es va refer ràpid per endur-se el matx gràcies als gols de Sekou i Erik Tena per partida doble, autor d’un hat trick.

El Guaja Aventuras Tremp puja fins la 7a plaça amb 10 punts i encadena dos triomfs consecutius fora de casa. El proper cap de setmana l’equip rep el Ponent Futsal.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5