Triomf del Pobla (3-1), derrota del Rialp (3-1) i suspès l’Angulària-Tremp

A Quarta Catalana, l’EF Tremp supera el Vilanovenca i és més líder (2-1)

Redacció 26 de novembre de 2018 a les 10:25
Els poblatans van celebrar el triomf al vestidor | CF Pobla
Victòria del CF Pobla i derrota del FC Rialp en una nova jornada de lliga al grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. El partit que enfrontava el CF Tremp, a domicili, amb l’Angulària, es va haver de suspendre després que els locals no accedissin a ajornar el partit per la manca d’efectius dels pallaresos, que comptaven amb nombroses baixes per lesió.

El Pobla va vèncer a casa per 3 gols a 1 davant la visita del tercer classificat, el Solsona B. Els poblatans, que ja encadenen cinc jornades sense perdre, van jugar un gran partit i ja al minut 10 es van posar per davant per mitjà de Llebot. Vint minuts més tard Roset va fer pujar el 2-0 al marcador per arribar al descans amb avantatge. Els visitants van marcar al 75’, però Mas va sentenciar el matx a un minut pel final.

El Rialp, de la seva banda, va caure derrotat al camp del Guissona B per 3 gols a 1. Es van avançar els pallaresos gràcies a un gol d'Altieri al minut 20 de partit. Al 33’ va empatar el Guissona B per deixar un empat a 1 que es mantindria fins el minut 71, quan els locals van marcar el 2-1 de penal. El tercer i definitiu gol arribaria a només cinc minuts pel final.

Amb aquests resultats, el Pobla puja fins la 6a plaça amb 34 punts. A l’espera del que resolgui el Comitè de Competició, el CF Tremp és 11è amb 17 punts. El Rialp, que ja encadena set partits perduts de manera consecutiva, és 17è amb només 5. La propera jornada serà especial, ja que es juga un nou derbi pallarès: el Rialp-Pobla. El Tremp rebrà el Guissona B.

L'EF Tremp deixa enrere un rival directe (2-1)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va guanyar per 2 gols a 1 el Vilanovenca, un rival que fins el moment del partit compartia liderat amb els trempolins i l’Albages. Fernández va avançar el Tremp al minut 19 de partit i Parreira ampliava distàncies al minut 32. El gol visitant no va arribar fins el minut 89 de partit.

Amb aquest nou triomf, l’EF Tremp colidera el grup 21 amb 31 punts, ara juntament amb l’Albages. La propera jornada l’equip juga al camp del Torres de Segre.