Dimecres, 24 d'abril de 2024
fires

La Fira de Sant Martí a Talarn: de la ramaderia al circ

Per 8è any consecutiu, aquest cap de setmana la població pallaresa viurà uns dies de malabars, acrobàcies, pallassos, cinema, màgia, contes i molt més

Redacció 15 de novembre de 2018 a les 09:57
Actuació de l'any passat amb els Panettone Brothers | Ajuntament de Talarn
Fins a finals dels anys 60, la Fira de Sant Martí a Talarn va ser una de les fires ramaderes més importants de la comarca. Actualment, el circ és el principal atractiu d’una jornada carregada d’activitats i amb un dinar popular que ha recuperat un dels plats típics de les fires d’abans, les patates grogues amb prims de corder, que se servirà en el marc del projecte Cordevi.

Demà divendres ja hi haurà actes per a grups escolars, amb els tallers de circ de les companyies Sac Espectacles i Improvisto's Krusty Show i l'espectacle 1, 2, 3... 21, la pares tu! de Sac Espectacles.

De cara a dissabte, Sac Espectacles tornarà a oferir un taller de circ i Puck Cinema Caravana farà mini projeccions de pel·lícules. A mig matí, es farà la 4a Trobada de Puntaires de Talarn i més endavant una exposició de Patchwork. I és que no tot és circ a Talarn: a la fira hi ha espai per a diferents arts i abans de dinar, es podran escoltar contacontes circenses, gaudir amb els trucs de màgia del Mag Arnau Gatz i participar a la cercavila amb els Cavalls de Menorca.

Després d'endrapar unes patates grogues amb prims de corder i postres, o bé, degustar els plats del restaurant la Penya o de la zona food truck, serà el torn dels castellers pallaresos, els Malgarfats del Pallars. Tot seguit, Los Barlou oferiran el seu espectacle de circ Set Up, que donarà pas al berenar amb xocolata desfeta amb pa torrat i castanyes amb moscatell. Els Improvisto's Krusty Show tancaran la programació de dissabte amb l'espectacle de foc i llums Fingerlight.

Per diumenge s'ha previst una caminada popular al Pou de Gel que conclourà amb una degustació de cabrit de Roques Pelades amb vins de Castell d'Encús.
 

Consulta la programació completa de la Fira de Circ de Sant Martí a Talarn


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació