Dijous, 2 de maig de 2024
mont-rebei

La passarel·la de Mont-rebei no reobrirà en un mínim de dos mesos

Tot i que les deficiències no són greus, l’estudi tècnic requereix una reparació que es retardarà almenys fins el febrer

Redacció 15 de novembre de 2018 a les 10:08
Imatge de la passarel·la precintada | Bombers
La passarel·la per a vianants de Mont-rebei, que està fora de servei pel despreniment d’unes clavilles des del passat dia 3, romandrà tancada com a mesura preventiva, com a mínim, dos mesos més. Així ho han assegurat fonts de la comarca de la Ribagorça aragonesa després de la reunió que van mantenir amb tècnics de l’empresa responsable del manteniment de la infraestructura.

Segons informa Segre, l’informe tècnic assegura que l’estructura no presenta deficiències greus, però per motius de seguretat s’ha decidit posposar la reobertura fins que no ofereixi plenes garanties per al trànsit de vianants. Recordem que aquest és un punt molt visitat per senderistes i excursionistes que visiten el congost de Mont-rebei.

El fet que s’hagi de redactar un projecte per a la reparació de la passarel·la i que s’hagi de treure a concurs, retardarà la seva reobertura al públic almenys fins al febrer. El cost de la reparació del pont podria ascendir fins els 30.000 euros.

Paral·lelament, durant aquest període, es convocarà una reunió amb representants de les administracions aragoneses i catalanes, entre elles l’Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga, per establir línies de col·laboració per finançar la reparació del pont i garantir unes condicions adequades d’ús d’aquesta infraestructura.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació