Dijous, 18 d'abril de 2024
refugis

Es busquen arrendataris pel refugi Abadia de Montenartró

El contracte és de tres anys amb possibilitat de pròrrogues per un import anual de 3.000 euros

Redacció 2 de novembre de 2018 a les 12:18
Instal·lacions de l'alberg de Montenartró | Abadia de Montenartró
L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Montenartró vol contractar la gestió del servei públic de l'Alberg de Joventut, conegut com a Refugi Abadia dins del poble de Montenartró, mitjançant l'arrendament en contractació menor d'aquest equipament a risc i ventura de l'arrendatari.

Les instal·lacions a arrendar comprenen l'edifici de l'alberg en la seva totalitat, amb totes les seves dependències, mobiliari i electrodomèstics. L'equipament està legalitzat com a Alberg de Joventut de 20 places i disposa d'un habitatge independent complert de dues habitacions pels arrendataris.

Aquest arrendament inclou l'obligació de fer un mínim de neteja de neu i vigilància del poble, especialment en les èpoques en que no hi hagi cap altre veí, i qui vulgui gestionar-lo, haurà d'empadronar-se a l'habitatge de l'alberg i viure real i efectivament al poble, així com tenir un mínim d'experiència en hostaleria i en l'ús d'internet per la difusió i publicitat dels seus serveis. 

El contracte té una durada de tres anys, des de l'1 de desembre d'aquest any al 31 de novembre de 2021, amb possibilitat de pròrrogues, i el preu base és de 3.000 euros a pagar en dues fraccions al llarg de l'any. Les persones interessades han de dirigir-se a l'Ajuntament de Llavorsí

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació