Divendres, 26 d'abril de 2024
turisme

L’Epicentre impulsa visites guiades pel casc antic de Tremp

La iniciativa recorre la història de la capital del Jussà, repassa la figura del Pare Manyanet i posa de relleu el patrimoni cultural, natural i gastronòmic de la comarca

Redacció 31 d'octubre de 2018 a les 10:55
Vista aèria de Tremp | Arxiu
El centre de visitants del Pallars Jussà, l'Epicentre, ha incorporat una ruta guiada pel casc antic de la capital de la comarca, que inclourà un passeig comentat pels carrers, així com la visita al Casal Manyanet i al mateix Epicentre.

El proper 3 de novembre s’encetaran les visites guiades al casc antic de Tremp, que es podran realitzar tots els dissabtes a les 10h. Un guia especialitzat acompanyarà els visitants en una ruta comentada pel casc antic de la localitat en que es farà especial èmfasi en la seva evolució històrica.

Del Pare Manyanet al patrimoni, cultura i gastronomia pallaresa

La ruta també visitarà el Casal Manyanet, casa natal del Pare Manyanet, nascut a Tremp i que fou inspirador del temple de la Sagrada Família de Barcelona. Aquest espai expositiu a Tremp, divulga la seva figura i és el reflex de la vida al Pallars Jussà al segle XIX.

L’itinerari acabarà al mateix Epicentre, amb la visita a les exposicions que aplega aquest espai que aporta informació sobre la riquesa del patrimoni cultural i natural de la comarca. Al finalitzar, els visitants gaudiran d’un tast de productes gastronòmics de la comarca.

Aquesta iniciativa té com a objectiu donar a conèixer el patrimoni de la capital del Pallars Jussà mitjançant la descoberta de l’arquitectura i de la història que l’envolta. Les visites tenen un recorregut complet de dues hores, però són adaptables a les necessitats dels visitants. 
 

Consuta el programa de les visites guiades a Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació