Divendres, 19 d'abril de 2024
turisme responsable

Marques de Pastor opta a un prestigiós premi de turisme responsable

El "WTM World Responsible Tourism" és un dels certàmens més importants a nivell internacional i s'atorgarà a Londres el proper 7 de novembre

Redacció 25 d'octubre de 2018 a les 09:55
Travessa circular EL Cinquè Llac | El Cinquè Llac
L’Associació Marques de Pastor, formada pels allotjaments de turisme rural del Pallars i l’agència Pirineu Emoció, que gestionen la ruta El Cinquè Llac, és una de les 18 finalistes als premis WTM World Responsible Tourism d’aquest 2018, un dels guardons més importants del món de turisme responsable i sostenible.

El dia 7 de novembre es donaran a conèixer a Londres els guanyadors de l’Or i la Plata en les cinc categories del premi: el millor en comunicar un turisme responsable, el millor per a les condicions d'ocupació, el millor per als beneficis econòmics locals, el millor per a la vida rural i, finalment, el millor per la gestió de l'èxit. La presentadora de la BBC, Tanya Beckett, també entrevistarà als guanyadors d'Or sobre els seus negocis i les iniciatives per les quals han estat reconegudes.

Compromís amb el turisme sostenible

"Només el fet de ser finalista als Premis Mundials de Turisme Responsable (WTM) és un èxit significatiu, et marca com a líder en Turisme responsable; i t’atorga la responsabilitat d'exercir el lideratge", segons declaracions del president del jurat del premi, Harold Goodwin.

La nominació inclou des de multinacionals d'empreses de viatges, destinacions i ONG, fins a una sola casa familiar, amb projectes procedents de tot el món, des de Sri Lanka i l'Índia fins a Espanya, Sud-àfrica, el Regne Unit i els EUA. Alguns treballen a nivell mundial, mentre que d'altres estan compromesos amb la regió local on se situen i tots comparteixen el compromís de desenvolupar el turisme amb la màxima responsabilitat possible.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació