Diumenge, 28 d'abril de 2024
economia social

El Consell del Jussà participa al Fòrum d’Economia Social de Bilbao

L’ens comarcal referma la seva aposta pel desenvolupament de l’economia social

Redacció 5 d'octubre de 2018 a les 09:47
Imatge del fòrum celebrat en terres basques | CCPJ
Aquesta setmana s’ha celebrat a Bilbao la quarta edició del Global Social Economy Forum, on tècnics del Consell Comarcal del Pallars Jussà han estat presents per seguir refermant l’aposta pel desenvolupament de l’economia social en el territori local. Aquest fòrum és una xarxa internacional que reuneix a administracions i agents de la societat civil involucrats en el desenvolupament de l’economia social al territori. 

El principal objectiu d’aquesta trobada, en la que han participat diversos professionals del món de l’economia social a nivell internacional, és la de compartir experiències i establir sinergies de col·laboració que facilitin una societat més inclusiva i igualitària. 

El president del Consell Comarcal, Constante Aranda, ha comentat que la presència del Consell en aquestes jornades és vital per continuar avançant cap a un model que aporta valor al teixit empresarial del territori. A més, ha recordat que des del Consell s’està treballant en tres projectes cooperatius des dels Pallars, concretament els impulsats per l’Associació Alba Jussà, Envall Cooperativa SCCL i l’Escola d’Oficials Forestals SCCL.

Les jornades s’han desenvolupat sota el lema, Economia Social y Ciudades: valores y competitividad para un desarrollo local inclusivo y sostenible, i s’han centrat en quatre eixos referents a la creació de polítiques públiques, la transformació del territori, el creixement de les entitats de l’economia social i el futur de l’entorn laboral.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació