Divendres, 26 d'abril de 2024
música

Ja és al carrer «From ashes to flames», el primer disc de Hollow Cry

La banda pallaresa de metalcore estrena aquest divendres el videoclip del seu primer single “Last Call"

Jordi Ubach Llorens 28 de setembre de 2018 a les 17:51

Imatge promocional dels components actuals de Hollow Cry. Foto: Hollow Cry


Hollow Cry, l'emergent grup pallarès de metalcore, ha tret a la venda aquest divendres el seu primer treball discogràfic. Titulat From ashes to flames, el disc ha de permetre a la jove banda de Tremp realitzar una gira europea de presentació gràcies a l’acord signat l’any passat amb l'agència internacional Metal Music Bookings and Management.

De fet, l’enregistrament del disc i la seva publicació ha estat el pas previ i necessari perquè, a partir d'ara, els puguin arribar les propostes. Fins fa poc anomenats Winter Shades, Hollow Cry va començar actuant al Pallars Jussà com un grup de versions sota el nom d’Ek-tombe, l’any 2007. Aquest "renéixer" constant els ha portat a titular el seu primer disc From ashes to flames. 

Primer videoclip de la banda

Coincidint amb el llançament del disc, Hollow Cry ha fet públic també el videoclip de Last Call, el primer single de la formació. Aquesta cançó, segons explica la banda, "va sorgir del moment més estressant que vam experimentar amb el grup”, quan l’agència Metal Music els va demanar la gravació de tres cançons noves per a poder accedir a productors i discogràfiques.

"Teníem dues setmanes per fer-les, pensàvem que no ho aconseguiríem i justament llavors el nostre bateria va deixar el grup”, expliquen. La cançó parla sobre arriscar-se a la vida. A més, segons el grup, "s’endinsa en la dualitat de la nit i el dia, la determinació i el conformisme; creure en una cosa fins al punt que saps que la faràs tirar endavant, o renunciar i fer com la resta".

Aquest contrast queda reflectit al videoclip amb dos escenaris totalment oposats: la foscor, en un lloc tancat, i la llum, a l’aire lliure. El grup està format per Xavi Sànchez (veus), Aleix Farré (guitarra), Marc Muñoz (guitarra), Joan Flores (baix) i Enric Pons (bateria).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació