Dijous, 25 d'abril de 2024
socis

Sorteig octubre: àpat per a dos persones a Fonda Farré de Baro!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 d'octubre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 25 de setembre de 2018 a les 12:11
Ja és aquí la tardor, una de les estacions amb més varietat al nostre territori pel que fa als colors que ofereix la natura i a la gastronomia. És per això que el proper mes d’octubre des de Pallars Digital volem oferir a tots els nostres associats la possibilitat de degustar alguns dels millors plats que es cuinen a les comarques pallareses sortejant un àpat per a dos persones al restaurant Fonda Farré de Baro.

Entraran en el sorteig, com sempre, tots aquells socis i sòcies del diari que s'hagin registrat abans del dia 10 d'octubre. Serà el mateix dimecres dia 10 quan sortejarem l’àpat per a dos persones. Molta sort!

Fonda Farré, un referent al Pallars

Ubicat a Baro, el restaurant Fonda Farré és parada obligada per tots aquells que aprecien la bona cuina. Una experiència sensorial en què la tradició i l'avantguarda culinària es fusionen per oferir unes sensacions inèdites i alhora familiars al paladar del client. Amb Jaume Mora al capdavant, la fonda s’ha sabut reinventar per oferir a natius i visitants lo millor de la cuina pallaresa.
 

Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació