X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
A escena!
Dis la teva!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Dilluns, 7 de juliol de 2025
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
gastronomia
13/04/2018
Ja tenim el nom de la guanyadora de l'àpat per a dos persones al Centre del Montsec!
Es tracta d’una nova promoció exclusiva per als socis del diari | Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes!
28/03/2018
Sortegem un àpat per a dos persones al nou Centre del Montsec de Llimiana!
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 d'abril
13/03/2018
La Fàbrica Ctretze va acollir la presentació de la 3a Nit del Turisme
|
Jordi Ubach
La nova guia «Viu el Jussà» reuneix una setantena d’activitats per fer a la comarca
per
Jordi Ubach Llorens
Els professionals de l’àmbit turístic del Pallars Jussà celebren la 3a Nit del Turisme a la Pobla de Segur | Les pernoctacions han augmentat a la comarca un 80% en els últims 4 anys i se situen ja al voltant de les 90.000
23/02/2018
Sortegem un forfet de dia doble per esquiar a Tavascan!
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de març
20/02/2018
Un dels cuiners que faran d'ambaixadors del corder
|
Ajuntament
Tremp constitueix el Consell del Corder
L’Ajuntament i la Fundació Alícia impulsen aquesta campanya amb l’objectiu de divulgar les propietats del corder produït al Pallars Jussà
15/02/2018
El video mostra l'estany de Montcortés
|
Catalunya Experience
El Pallars, al nou vídeo promocional de Catalunya
Mostra el Tren dels Llacs, Mont-Rebei, l'estany de Montcortés i les falles del Pirineu
14/02/2018
El taller va anar a càrrec de Marina Pàmpols
|
Ajuntament
El vi centra el taller de cuina del cicle Biblioteques amb DO de Tremp
La quinzena de participants aprenen a elaborar un postre amb el vi com a element culinari
13/02/2018
Ja tenim guanyador del sopar per a dos persones a Lo Quiosc!
Es tracta d’una nova promoció exclusiva per als socis del diari | Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes!
09/02/2018
Un home mostra una llonganissa als alumnes
|
ACN
Els alumnes de Sort aprenen a elaborar embotit amb el facit de Carnaval
Els escolars han participat en el primer acte de Carnaval de la població
02/02/2018
El congost de Mont-Rebei, en una imatge del vídeo
|
Oliver Astrologo
Catalunya i el Pallars, en un viatge espectacular de 4 minuts
Oliver Astrologo sorprèn amb un muntatge carregat de màgia i emocions
19/01/2018
Sortegem un sopar per a dues persones a Lo Quiosc!
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de febrer
18/01/2018
Gaudeix de Lo Quiosc, ara també a l'hivern
|
Lo Quiosc
Xarim Aresté, la principal proposta per la temporada d'hivern de Lo Quiosc
per
Publireportatge
Per primera vegada, la cocteleria pallaresa obrirà també durant la temporada d’hivern
16/01/2018
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça
|
ACN
Un taller de cuina reivindica la carn de caça com a producte de qualitat al Sobirà
La Festa Gastronòmica dels Banuts ha volgut popularitzar el consum de la carn de cérvol, daina o cabirol
15/01/2018
Els responsables dels tres cellers ja han pogut tastar el vi
|
ACN
El celler Terrer de Pallars produeix un vi solidari
Conjuntament amb dos cellers de la DO Costers del Segre, destinarà els beneficis de la venda a Afanoc
10/01/2018
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa
|
Arxiu
Programen a Sort una festa gastronòmica centrada en la carn de caça
Els cérvols, les daines i els cabirols seran els protagonistes de la 1a Gran Festa Gastronòmica dels Banuts
22/12/2017
Ja tenim guanyadora del lot nadalenc amb productes del Pallars!
Es tracta d’una nova promoció exclusiva per als socis del diari | Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes!
15/12/2017
Sortegem un lot nadalenc amb productes del Pallars!
Com sempre, hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de desembre
14/12/2017
La xisqueta és una raça d'ovella pròpia del Pirineu català
|
Obrador Xisqueta
Catalunya en Comú proposarà la denominació d'origen Pirineus
L'objectiu és promocionar els productes de qualitat fets al territori
23/11/2017
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó
|
Fogony
El restaurant Fogony de Sort conserva l’estrella Michelin
per
Jordi Ubach Llorens
L’establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a l’Alt Pirineu i Aran
17/11/2017
Les diferents recreacions teatrals són un dels atractius de la fira
|
Jordi Ubach
Salàs de Pallars viatga al segle XIV per rememorar la fira de bestiar
La població pallaresa celebra aquest cap de setmana la 13a Diada de Rememoració de la Fira de Salàs
17/11/2017
Els productors durant una de les explicacions al Trentino
|
Ajuntament de Tremp
Productors pallaresos viatgen a Itàlia per conèixer experiències de cooperació
Una trentena de productors i restauradors del Pallars Jussà adherits al programa “Al teu gust” han participat en aquest intercanvi
15/11/2017
El projecte està destinat especialment a alumnes de cicle mitjà i superior
|
ACN
La Cúpula Gustum posa en valor la producció agroalimentària a Tremp
El projecte es dirigeix a les escoles de tota Catalunya i durant aquest curs es desplaçarà a uns 40 centres de primària
13/11/2017
Ja tenim guanyadora del sopar al Cafè de la Unión de la Pobla de Segur!
Es tracta d’una nova promoció exclusiva per als socis del diari | Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes!
27/10/2017
Imatge d’un dels tallers realitzats amb els alumnes trempolins
|
Ajuntament de Tremp
Tremp dona a conèixer el codony entre els escolars del municipi
Les escoles Maria Immaculada i Valldeflors de Tremp realitzen tallers de panellets de codonyat pels seus alumnes
25/10/2017
Sortegem un sopar en un espai propi del segle XIX: el Cafè de la Unión!
Com sempre, hi participaran tots els socis que s'hagin donat d'alta abans del proper dia 10
18/10/2017
Fabian Mohedano és l'impulsor de la Reforma Horària
|
ACN
L'Aula Universitària de Tremp arrenca un nou curs amb noves disciplines
per
Darío Albert
Programa setze conferències que s'allargaran fins a final de maig i que tractaran diversos temes
11/10/2017
Ja tenim guanyador del sopar per a dues persones a Casa Masover!
Es tracta d'una nova promoció exclusiva per als socis del diari
11/10/2017
Els productes de la majoria de plats surten del territori
|
Ajuntament de Tremp
Els restauradors del Jussà preparen una «cuina de fira»
Coincidint amb les fires de la comarca, restaurants i cases rurals oferiran un menú basat en productes locals
29/09/2017
L'Escola Valldeflors acollirà la primera edició de la Festa de la Cervesa Artesana
|
Arxiu
Tremp celebra l'«Oktoberfest» amb la cervesa com a protagonista
La penya trempolina Arroplegats celebra aquest dissabte la primera edició de la Festa de la Cervesa Artesana
25/09/2017
Ël cuiner Mariano Gonzalvo conduirà les sessions
|
Ajuntament
Tornen a Tremp els seminaris de cuina creativa per a restauradors
Els postres i la cervesa seran els protagonistes de les sessions que s'allargaran fins a l'octubre
Pàgina 11 de 15
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Dos morts en un xoc frontal entre un totterreny i un turisme a la C‑1412b a Vilamitjana
La piscina municipal de la Pobla obre temporada amb joves del municipi al capdavant
Els Bombers fan una crida a la prevenció al medi natural davant l'augment dels rescats