Dilluns, 7 de juliol de 2025

gastronomia

22/09/2017
Imatge il·lustrativa
Com sempre, hi participaran tots els socis que s'hagin donat d'alta abans del proper dia 10
22/09/2017
La sessió formativa va anar a càrrec del carnisser Josep Bastús
La sessió formativa va anar a càrrec del carnisser Josep Bastús | Ajuntament de Tremp
Imparteix una sessió formativa als alumnes per aprendre a especejar carn de corder i pollastre
25/08/2017
Cal Tomàs és de les primeres carnisseries que va obrir al Jussà
Cal Tomàs és de les primeres carnisseries que va obrir al Jussà | Cal Tomàs
per Darío Albert
Els quatre productes premiats s'etiquetaran amb el segell d'excel·lència Great Tast, reconegut mundialment i amb una validesa de tres anys
07/08/2017
Satisfacció total dels organitzadors per la quarta edició del JazziVI
Satisfacció total dels organitzadors per la quarta edició del JazziVI | Jordi Uriach
per Darío Albert
La cantant Lucrecia hi va aportar la música a ritme de swing i sons cubans
03/08/2017
Roda de premsa de presentació de la Mostra JazziVi de Figuerola d'Orcau.
Roda de premsa de presentació de la Mostra JazziVi de Figuerola d'Orcau. | DipuLleida
La mostra espera més de 3.000 persones aquest dissabte 5 d'agost | Un concert en acústic de Lucrecia i de Guitar Swing Duet ambientaran la jornada
12/07/2017
Senderistes a la capçalera de la Vall Fosca, dins els límits d'Aigüestortes
Senderistes a la capçalera de la Vall Fosca, dins els límits d'Aigüestortes | Vall Fosca
Coincidint amb la Vertical Cabanera, s'han organitzat diverses activitats per descobrir els paisatges i la gastronomia local
21/06/2017
Imatge il·lustrativa
Aquesta és la curiosa anècdota de Jordi Lladós, un jove de Tremp que estudia a l'escola Hofmann de Barcelona
19/06/2017
Un dels indrets que han visitat és la ruta del Cinquè Llac
Un dels indrets que han visitat és la ruta del Cinquè Llac | Consell Comarcal Pallars Jussà
Com a continuació del workshop MEET Catalunya, destinat al turisme de reunions
12/06/2017
El tast gastronòmic ha estat un dels plats forts de la fira
El tast gastronòmic ha estat un dels plats forts de la fira | Jordi Ubach
per Darío Albert
Més de 200 ciclistes han participat en la segona edició de la Marxa BTT Talarn Vi Bike
10/06/2017
Oriol Pallarès es va encarregar del taller de cuina de la Pobla de Segur
Oriol Pallarès es va encarregar del taller de cuina de la Pobla de Segur | Ajuntament de Tremp
Des del programa Al teu gust s’han organitzat tallers a Tremp, La Pobla de Segur i Espui
08/06/2017
Imatge d'arxiu d'un celler particular del Pallars Jussà
Imatge d'arxiu d'un celler particular del Pallars Jussà | Jordi Ubach
Talarn ha organitzat una sèrie d'actes per recuperar part del seu patrimoni històric i cultural
03/06/2017
Un grup de persones brinden en la passada edició de la Fira del Vi de Talarn
Un grup de persones brinden en la passada edició de la Fira del Vi de Talarn | ACN
Enguany, com a novetat, la mostra s'allarga dos dies | Paral·lelament a la fira es disputarà la 2a Marxa BTT Talarn Vi Bike
02/06/2017
 Hi participen explotacions, allotjaments i restaurants del Pallars
Hi participen explotacions, allotjaments i restaurants del Pallars | ACN
L'objectiu del programa és posar en valor els productes de proximitat i fomentar el turisme d'interior
31/05/2017
La presentació de la campanya ha tingut lloc al Palau Robert de Barcelona
La presentació de la campanya ha tingut lloc al Palau Robert de Barcelona | Joan Morales
Des de la seva posada en marxa el 2013, "Vine al Pallars, Viu el Jussà" ha multiplicat per sis els seus adherits i ja compta amb 94 empreses
29/05/2017
Un dels plats forts de la fira ha estat el concurs de xolla d'ovelles
Un dels plats forts de la fira ha estat el concurs de xolla d'ovelles | PNAP
L'objectiu de la fira és posar en valor el sector primari i els artesans locals
26/05/2017
Els participants de l'edició anterior parant a dinar a Llessui
Els participants de l'edició anterior parant a dinar a Llessui | ACN
Els 100 participants recorreran uns 35 quilòmetres parant a fer 5 àpats complerts
26/05/2017
A la jornada hi han participat més de 60 assistents
A la jornada hi han participat més de 60 assistents | ACN
per Darío Albert
L'Ajuntament organitza la jornada "El producte local com a motor", per debatre els llaços entre l'administració pública i el sector privat
24/05/2017
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs | ACN
En el marc d'una jornada on es pretén posar en valor els aliments de les explotacions de la zona
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca | La Xicoia
per Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
11/05/2017
L'associació està formada per 21 restaurants del territori
L'associació està formada per 21 restaurants del territori | ACN
per Darío Albert
Durant la nit es reconeixeran diferents establiments i personalitats per la seva tasca per difondre el producte local
09/05/2017
La presentació ha tingut lloc aquest matí a Lleida
La presentació ha tingut lloc aquest matí a Lleida | ACN
El licor està elaborat a base de nous verdes del Pallars Jussà i amb peres de Lleida com a tret distintiu
02/05/2017
Alguns dels cellers més premiats, recollint els guardons
Alguns dels cellers més premiats, recollint els guardons | Agricultura
Es tracta del Juna 2015 i del Llabustes Chardonnay 2016, respectivament
01/05/2017
Prop de 700 persones van participar en el dinar
Prop de 700 persones van participar en el dinar | Ajuntament de Tremp
El pavelló del Casal ha acollit aquest diumenge una exitosa 3a edició de la festa Pallars Terra de Corder
30/04/2017
Imatge il·lustrativa
per Adriana Fort
Conversem amb l'Òscar Poquet, un xef de Rialp que des de l'any 2010 es guanya la vida en un restaurant de Dubai
29/04/2017
La festa reuneix els restauradors de la comarca al voltant del corder
La festa reuneix els restauradors de la comarca al voltant del corder | Ajuntament de Tremp
La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, visitarà demà la festa i es reunirà amb ramaders de la comarca
24/04/2017
El Bar la Creu estava regentat per l'autora del llibre, Delfina Palacin
El Bar la Creu estava regentat per l'autora del llibre, Delfina Palacin | Biblioteca de Tremp
El llibre recull les receptes de 30 tapes que se servien al mític bar, regentat per Delfina Palacín
24/04/2017
Jeroen Nagtegaal és l'impulsor del celler Sauvella
Jeroen Nagtegaal és l'impulsor del celler Sauvella | Sauvella
Es tracta, concretament, dels Sauvella Luscinia Eximia 2009 i el Sauvella Luscinia Mirifica 2008
20/04/2017
La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida
La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida | Diputació de Lleida
L'esdeveniment se celebrarà a Tremp el pròxim diumenge 30 d'abril
13/04/2017
Hi participaran 20 establiments formatgers
Hi participaran 20 establiments formatgers | Ajuntament de Sort
per Darío Albert
La cita tindrà lloc al Parc del Riuet aquest divendres i dissabte de Setmana Santa
21/03/2017
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp | Jordi Ubach
L'objectiu és millorar les competències professionals en aquest àmbit i aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca
Pàgina 12 de 15