Dimecres, 7 de maig de 2025

gastronomia

08/06/2017
Imatge d'arxiu d'un celler particular del Pallars Jussà
Imatge d'arxiu d'un celler particular del Pallars Jussà | Jordi Ubach
Talarn ha organitzat una sèrie d'actes per recuperar part del seu patrimoni històric i cultural
03/06/2017
Un grup de persones brinden en la passada edició de la Fira del Vi de Talarn
Un grup de persones brinden en la passada edició de la Fira del Vi de Talarn | ACN
Enguany, com a novetat, la mostra s'allarga dos dies | Paral·lelament a la fira es disputarà la 2a Marxa BTT Talarn Vi Bike
02/06/2017
 Hi participen explotacions, allotjaments i restaurants del Pallars
Hi participen explotacions, allotjaments i restaurants del Pallars | ACN
L'objectiu del programa és posar en valor els productes de proximitat i fomentar el turisme d'interior
31/05/2017
La presentació de la campanya ha tingut lloc al Palau Robert de Barcelona
La presentació de la campanya ha tingut lloc al Palau Robert de Barcelona | Joan Morales
Des de la seva posada en marxa el 2013, "Vine al Pallars, Viu el Jussà" ha multiplicat per sis els seus adherits i ja compta amb 94 empreses
29/05/2017
Un dels plats forts de la fira ha estat el concurs de xolla d'ovelles
Un dels plats forts de la fira ha estat el concurs de xolla d'ovelles | PNAP
L'objectiu de la fira és posar en valor el sector primari i els artesans locals
26/05/2017
Els participants de l'edició anterior parant a dinar a Llessui
Els participants de l'edició anterior parant a dinar a Llessui | ACN
Els 100 participants recorreran uns 35 quilòmetres parant a fer 5 àpats complerts
26/05/2017
A la jornada hi han participat més de 60 assistents
A la jornada hi han participat més de 60 assistents | ACN
per Darío Albert
L'Ajuntament organitza la jornada "El producte local com a motor", per debatre els llaços entre l'administració pública i el sector privat
24/05/2017
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs | ACN
En el marc d'una jornada on es pretén posar en valor els aliments de les explotacions de la zona
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca | La Xicoia
per Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
11/05/2017
L'associació està formada per 21 restaurants del territori
L'associació està formada per 21 restaurants del territori | ACN
per Darío Albert
Durant la nit es reconeixeran diferents establiments i personalitats per la seva tasca per difondre el producte local
09/05/2017
La presentació ha tingut lloc aquest matí a Lleida
La presentació ha tingut lloc aquest matí a Lleida | ACN
El licor està elaborat a base de nous verdes del Pallars Jussà i amb peres de Lleida com a tret distintiu
02/05/2017
Alguns dels cellers més premiats, recollint els guardons
Alguns dels cellers més premiats, recollint els guardons | Agricultura
Es tracta del Juna 2015 i del Llabustes Chardonnay 2016, respectivament
01/05/2017
Prop de 700 persones van participar en el dinar
Prop de 700 persones van participar en el dinar | Ajuntament de Tremp
El pavelló del Casal ha acollit aquest diumenge una exitosa 3a edició de la festa Pallars Terra de Corder
30/04/2017
Imatge il·lustrativa
per Adriana Fort
Conversem amb l'Òscar Poquet, un xef de Rialp que des de l'any 2010 es guanya la vida en un restaurant de Dubai
29/04/2017
La festa reuneix els restauradors de la comarca al voltant del corder
La festa reuneix els restauradors de la comarca al voltant del corder | Ajuntament de Tremp
La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, visitarà demà la festa i es reunirà amb ramaders de la comarca
24/04/2017
El Bar la Creu estava regentat per l'autora del llibre, Delfina Palacin
El Bar la Creu estava regentat per l'autora del llibre, Delfina Palacin | Biblioteca de Tremp
El llibre recull les receptes de 30 tapes que se servien al mític bar, regentat per Delfina Palacín
24/04/2017
Jeroen Nagtegaal és l'impulsor del celler Sauvella
Jeroen Nagtegaal és l'impulsor del celler Sauvella | Sauvella
Es tracta, concretament, dels Sauvella Luscinia Eximia 2009 i el Sauvella Luscinia Mirifica 2008
20/04/2017
La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida
La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida | Diputació de Lleida
L'esdeveniment se celebrarà a Tremp el pròxim diumenge 30 d'abril
13/04/2017
Hi participaran 20 establiments formatgers
Hi participaran 20 establiments formatgers | Ajuntament de Sort
per Darío Albert
La cita tindrà lloc al Parc del Riuet aquest divendres i dissabte de Setmana Santa
21/03/2017
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp | Jordi Ubach
L'objectiu és millorar les competències professionals en aquest àmbit i aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca
23/02/2017
Un grup de nens observa com es fa el facit de Carnaval
Un grup de nens observa com es fa el facit de Carnaval | ACN
Restauradors i carnissers de la comarca s'uneixen per difondre aquesta tradició
21/02/2017
Josep Palau, de l'associació Apat, durant el sopar celebrat aquest dilluns
Josep Palau, de l'associació Apat, durant el sopar celebrat aquest dilluns | ACN
Els professionals de l'àmbit turístic es volen centrar a desestacionalitzar el turisme potenciant una trentena d'activitats per estació
20/02/2017
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses | ACN
L'Associació Gastronòmica la Xicoia ensenyarà com s'elabora aquest dijous durant la festa del mondongo que celebrarà a Sort
16/02/2017
Mariano Gonzalvo ha impartit el taller
Mariano Gonzalvo ha impartit el taller | Ajuntament de Tremp
Es tracta d'una iniciativa encarada a la propera festa "Pallars terra de corder", que tindrà lloc el 30 d'abril a Tremp
14/02/2017
Membres de l'associació i una tècnica recollint informació d'una olivera al Pallars
Membres de l'associació i una tècnica recollint informació d'una olivera al Pallars | ACN
per Jordi Ubach Llorens
L'associació de productors d'oli del Pallars vol ampliar el seu nombre de socis fins el centenar
23/01/2017
L'oli pallarès té unes potencialitats i una qualitat excel·lents
L'oli pallarès té unes potencialitats i una qualitat excel·lents | Ajuntament de Tremp
El programa "Al teu gust, aliments del Pallars" organitza una jornada sobre la qualitat i adequació de l'oli d’oliva a la restauració del Pallars
23/12/2016
Una paradeta pallaresa a la Fira de Consum Responsable de Barcelona
Una paradeta pallaresa a la Fira de Consum Responsable de Barcelona | Ajuntament de Tremp
El programa "Al teu gust" possibilita la participació de cinc productors pallaresos en aquesta fira de Nadal
12/12/2016
El pavelló poliesportiu va tornar a acollir una nova edició de la Firaski
El pavelló poliesportiu va tornar a acollir una nova edició de la Firaski | CEPS
per Jordi Ubach Llorens
La població pallaresa també ha acollit amb èxit, un any més, la Fira de Nadal
07/12/2016
Ampolla del licor de cervesa C13
Ampolla del licor de cervesa C13 | Ctretze Pirineus / Licors Portet
El licor ha estat guardonat amb dues medalles de plata al Catavinum i a l'International Spirits Chellenge
05/12/2016
Foto de grup dels participants del curs
Foto de grup dels participants del curs | Ajuntament de Tremp
Una vintena de participants han après diferents tècniques de servei per treballar en el sector de la restauració
Pàgina 12 de 15