Dissabte, 27 d'abril de 2024
escola de pastors

L'Escola de Pastors celebra el seu desè aniversari

Ho farà a Arbeca amb la participació de tots els que n'han format part al llarg d'aquesta dècada

Redacció 14 de setembre de 2018 a les 11:05
L'Escola de Pastors arriba als 10 anys de vida | Escola de Pastors
L'Escola de Pastors de Catalunya arriba als 10 anys i ho celebrarà aquest dissabte a Arbeca amb una trobada entre tots els que n'han format part: alumnes, professors, socis, pastors, voluntaris i institucions. Al llarg d'aquesta dècada, són 171 el alumnes que s'han format en l'ofici de pastor, de les 431 sol·licituds rebudes. 

Fins l'any passat, el 80% dels alumnes que han finalitzat la formació estan vinculades al sector, ja sigui perquè estan treballant per altres o perquè han començat el seu propi projecte o estan en procés de començar-lo.

La jornada de celebració tindrà lloc a Arbeca, un poble amb el que l'Escola té un lligam molt proper i emocional des del primer any. L'acte també servirà per entregar els diplomes de l'edició del 2017 i comptarà amb la presència de representants del Departament d'Agricultura i del de Territori.

En el programa hi ha previst un homenatge a Albert Moyà, jove pastor d'Arbeca, un tast de productes locals, un concert de rock, un dinar de germanor i una taula rodona sobre la petita pagesia.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació