Dijous, 25 d'abril de 2024
tren de la pobla

​Servei substitutori a la línia Lleida-la Pobla per treballs de manteniment

Ferrocarrils posa a disposició un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur

Redacció 12 de setembre de 2018 a les 09:48
El tren de la línia Lleida-la Pobla | FGC
El servei de tren entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur s’efectuarà aquest dimecres mitjançant un servei alternatiu per carretera en motiu dels treballs de manteniment d’una unitat de tren. Dues circulacions del tram entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer (05.25 i 19.30h) també es veuran afectades per les feines del manteniment i es duran a terme per carretera.

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, Ferrocarrils posa a disposició dels usuaris un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. L’autobús substitutori s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada de bus més propera, excepte les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, on s’aturarà sota demanda trucant al 973445503.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això, també es dura a terme el servei alternatiu per carretera a les circulacions amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació