Dimarts, 23 d'abril de 2024
guarderia

Les Valls de Cardós s'uneixen per aconseguir una guarderia

Tres poblacions de la vall creen la Comunitat de Municipis Cardosencs

Redacció 28 d'agost de 2018 a les 10:40
Vistes al poble d'Esterri de Cardós | PNAP
Els nens i nenes de Lladorre, Ribera de Cardós i Esterri de Cardós han d’anar actualment fins a Llavorsí per gaudir del servei de guarderia. Ara, els ajuntaments d’aquestes tres poblacions volen canviar això i s’han unit per aconseguir que s’obri una llar d'infants a la Vall de Cardós. Per fer-ho possible, segons ha publicat Segre, han creat la Comunitat de Municipis Cardosencs.

Els tres consistoris també volen aconseguir el suport d'un tècnic per dinamitzar el territori, que treballaria conjuntament entre els tres ajuntaments. L'objectiu principal d'aquestes accions es fixar la població al territori i lluitar contra la despoblació, una problemàtica que afecta a la majoria de nuclis de la vall. 

Ara fa un any es va redactar i presentar un pla per al desenvolupament sostenible de la Vall de Cardós, una estratègia que busca millorar la qualitat de vida dels veïns i fixar al territori tant la població com les empreses i la seva activitat. Una altra de les accions que s'estableix en aquest pla és posar en valor els atractius naturals i paisatgístics de la zona, amb la intenció que el territori es converteixi en una destinació turística sostenible. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació