Dissabte, 27 d'abril de 2024
Gent gran

Petits i grans treballen conjuntament en una gimcana a Tremp

La Fundació Fiella i l'esplai de la Casa del Sol Naixent organitzen una activitat que uneix les dues generacions

Darío Albert 23 d'agost de 2018 a les 09:06
Fotografia de grup dels nens de l'esplai i els treballadors de la residència | Darío Albert
Unir els esforços de la gent gran resident a la Fundació Fiella de Tremp i dels infants de l'esplai de la Casa del Sol Naixent. Aquest ha estat l'objectiu principal de la gimcana que ha tingut lloc aquest dimecres a les instal·lacions de la residència. L'activitat tenia com a eix central un recull de sis pel·lícules conegudes, al voltant de les quals els infants havien de superar una prova. I ho feien amb l'ajuda imprescindible dels padrins i padrines residents.

La directora de la Fundació Fiella, Remei Navarri, ha expressat a Pallars Digital el desig d'obrir la residència a la població, "que no és només un lloc on s'hi està la gent gran. Ara, els infants han pogut conèixer una altra realitat. Tot i que n’hi ha que tenen els seus avis a la residència, n’hi ha que s’han trobat un altre món”, ha explicat.  

"A l'estiu, la residència ha d'estar més viva que mai", afegeix el terapeuta social Cristian Botija. I és per aquest motiu que, primer van organitzar una exposició de figures de Play-mòbil, i ara han dut a terme aquesta gimcana. "A la gent gran els ha donat molta il·lusió i esperança. Els hi brillaven els ulls!", remarca. 

La directora de l'esplai de la Casa del Sol Naixent, Flors Farré, ha explicat que una de les intencions de l'entitat és col·laborar activament i teixir sinergies amb la resta d'associacions i institucions de la ciutat. “És important que els nens i nenes de Tremp coneguin tots els agents que conformen la societat i la vida de la gent gran hi té un pes fonamental”, ha assegurat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació