Divendres, 3 de maig de 2024
Futbol

El CF Tremp jugarà la final de la Copa Pirineus

S'enfrontarà, aquest diumenge a les sis de la tarda, a l'Organyà

Darío Albert 21 d'agost de 2018 a les 09:42
El Club Futbol Tremp disputarà la final de la Copa Pirineus contra l'Organyà. El partit es disputarà aquest diumenge a les sis de la tarda al camp de l'equip de l'Alt Urgell. Els trempolins arriben a la final després de guanyar en semifinals a l'Oliana per 1 gol a 2. 

De la seva banda, els penals van donar a l'Organyà el bitllet per a la final. Els de l'Alt Urgell van disputar uns partits en format triangular juntament amb la Seu d'Urgell i el Coll de Nargó. La final de la Copa Pirineus comptarà amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i el delegat a l'Alt Pirineu i Aran de la FCF, Jordi Grau.

 

Aquesta temporada, el Tremp torna a competir al grup 14 de Tercera Catalana. S'estrenarà el diumenge que ve, 2 de setembre, al camp del Verdú. De la seva banda, el Pobla juga el primer partit a casa, contra el Butsènit, i el Rialp rebrà el Torà. 

El primer partit del Tremp al camp del Pedrasanta estava previst per a la segona jornada i s'hauria de disputar el diumenge 9 de setembre. Les obres d'instal·lació de la gespa artificial al camp, que van començar la primera setmana d'agost, pot fer endarrerir l'estrena de l'equip a casa. El club demanarà jugar els primers partits com a visitant, perquè el consistori calcula que les obres estiguin finalitzades a finals de setembre o principis d'octubre. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació