Diumenge, 19 de maig de 2024
Festa major

Rialp viurà cinc dies de festa major amb la música com a eix central

Smoking Souls, Tomeu Penya o Carlos Núñez són algunes de les actuacions més destacades

Redacció 14 d'agost de 2018 a les 12:17
Concert d’Smoking Souls en imatge d'arxiu | Smoking Souls
La Comissió de Festes i l’Ajuntament de Rialp ja ho tenen tot enllestit per fer front a cinc dies de festa, diversió i disbauxa en motiu de la festa major de la població, que tindrà lloc des d’aquest dimarts i fins diumenge. La programació, de fet, ja va arrencar el passat diumenge amb la representació teatral de l’obra Hug Roger III: Exili i presó en motiu de les 11es Festes del Setge d’Olp.

Aquest matí ha seguit amb un taller de decoració. Animació infantil, una actuació de Pedro Navarro dins els actes del Festival de Música de Rialp i els balls de tarda i de nit completaran els actes de la jornada d’avui. Demà dimecres serà el dia més carregat d’actes, entre els que destaquen la missa solemne, la ballada de sardanes o l’exhibició de rigodons. La música tornarà a la tarda i a la nit amb l’actuació de Tomeu Penya, orquestres i una festa remember dels anys 80 i 90.

Després de descansar dijous, el divendres tindrà lloc la gimcana popular, el Holy festival, el concurs de bitlles o el futbolí gegant. Ja a la nit arriba un dels plats forts d’enguany, l’actuació de Smoking Souls, així com de les bandes Atupa, Dalton Bang i els DJs Showkats. Abans, però, hi haurà temps per desfilar pels carrers en motiu del correfoc.

Pel cap de setmana, dissabte estan programats el concurs de botifarra, els inflables o novament una animació infantil, així com els balls de tarda i de nit per acabar de rematar la festa major. Per últim, diumenge, tindrà lloc el concert de Carlos Núñez, dins els actes del Festival de Música de Rialp. 
 

Consulta el programa de la festa major de Rialp
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació