Dissabte, 27 d'abril de 2024
futbol

Tremp inverteix mig milió d’euros en la remodelació del camp de futbol

L’actuació més esperada és la instal·lació de la gespa artificial, però també es millorarà l’entorn del terreny de joc del Pedrasanta

Jordi Ubach Llorens 7 d'agost de 2018 a les 12:21
Les obres al Pedrasanta van començar el passat divendres | Ajuntament de Tremp
Les obres d’instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol municipal Pedrasanta de Tremp ja han començat. L’Ajuntament de Tremp invertirà més de mig milió d’euros en una actuació que també preveu l’adequació i reforma de l’entorn del terreny de joc. Es preveu que les obres, que es van iniciar el passat divendres dia 3, s’allarguin entre 8 i 10 setmanes, fet que provocarà el canvi d’alguns partits del Club de Futbol Tremp.

El pressupost d’execució de l’obra, segons ha explicat el regidor d’Obres i Urbanisme, Antoni Flores, és de 572.988,35 euros. El canvi més visible es produirà al terreny de joc, ja que se substituirà la gespa natural que sempre ha caracteritzat el Pedrasanta per una d’artificial, adaptant-se d’aquesta manera a la gran majoria dels camps de futbol del país, que ja compten amb aquest tipus d’instal·lació.

Els treballs també contemplen la substitució de la tanca perimetral que delimita el terreny de joc, la construcció d’una zona d’escalfament al darrere de la porteria del costat del marcador, la instal·lació d’un nou sistema de reg i de canals de drenatge d’aigua als laterals, així com el soterrament de les línies d’enllumenat. Flores també ha explicat que s’encimentaran els voltants del camp i s’instal·laran xarxes aturapilotes als dos fons i al lateral de la piscina.
 

L’actuació inclou la instal·lació de gespa artificial i l’adequació de l'entorn. Foto: Ajuntament


Així mateix, les obres permetran tirar endavant la impermeabilització del mur de la zona dels vestidors, on els últims anys hi havien aparegut filtracions. Pel que fa al terreny de joc, es marcaran les línies del camp de futbol 11 i també de dos camps de futbol 7 amb porteries retràctils que es plegaran de forma senzilla.

El consistori treballa amb uns terminis d’entre 8 i 10 setmanes per a finalitzar l’obra. Així, es preveu que el camp de futbol es pugui tornar a utilitzar a finals del mes de setembre o a principis d’octubre. El CF Tremp, que enguany competirà a Tercera Catalana, demanarà el canvi per disputar a domicili els partits que no pugui jugar a casa mentre durin els treballs.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació