Dijous, 18 d'abril de 2024
lo quiosc

Mishima fa vibrar Lo Quiosc en la primera nit del TME 2018

La nit és culmina amb la lluna de sang com a convidada especial

Darío Albert 28 de juliol de 2018 a les 01:09
Mishima actuant a l'escenari de Lo Quiosc | Darío Albert
David Caraben, el cantant de Mishima, diu en una cançó que perquè surti el sol, "abans s’haurà de fer de nit. La nit es va fer a Lo Quiosc i de ben segur que les 350 persones que van viure l’actuació del grup de Barcelona no volien que s’acabés. El públic va exaltar l'eufòria en totes i cada una de les cançons del repertori, que combinava temes del darrer disc, Ara i res, com dels altres treballs. La nit es va acabar -perquè després que es faci de nit, surt el sol- amb la música del cantant, ara punxadiscos, Miqui Puig. 

"Actuar a Lo Quiosc, amb el paisatge que ofereix i les característiques del concert, ha de ser un luxe". Així definia Ramon Mitjana, el director del festival i responsable de l'esplai, l'essència del festival. "Estan acostumats a actuar en sales grans i amb molt de públic i aquí es troben una actuació molt més íntima", pel que creu que "és una experiència única tant per al públic com per als músics".

Una experiència que encara s'ha fet més especial quan els núvols s'han enretirat i han deixat veure l'espectacular eclipsi total de lluna. A mesura que avançava el concert, però, el color vermellós de la lluna es feia més pàl·lid i, en acabar l'actuació de Mishima, els focs artificials s'han compaginat amb la llum, ara ben blanca, que irradiava l'astre. 
 

Unes 350 persones han gaudit del concert de Mishima a Lo Quiosc. Foto: Darío Albert


Aquest dissabte és el torn de Gossos, el veterà grup de Manresa, i el DJ Luca Feller. Com amb el concert de Mishima i Miqui Puig, les entrades estan exhaurides i l'espai de Lo Quiosc reunirà unes 350 persones. Diumenge serà Maria Arnal i Marcel Bagés qui pugin a l'escenari, en la última jornada del Talarn Music Experience. 

"Volem que a Lo Quiosc hi actuin els millors grups del panorama musical de Catalunya", ha continuat Mitjana, que ha afegit que no descarta que en properes edicions hi hagi grups estatals o, fins i tot, internacionals. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació