Divendres, 26 d'abril de 2024
Vi

Música i vi, la proposta de Figuerola d'Orcau amb el «JazziVi»

La cinquena edició del JazziVi se celebrarà el 4 d'agost

Darío Albert 27 de juliol de 2018 a les 13:06
Els productors de vi durant la presentació del festival a Tremp | Darío Albert
Figuerola d'Orcau tornarà a maridar la música, la gastronomia i el vi a la cinquena edició del JazziVi, que tindrà lloc el dissabte 4 d'agost. Una festa "ja consolidada com un esdeveniment cultural i social" a la comarca, segons ha explicat Jordi Ruiz, membre de l'associació Figuerola Poble del Vi. 

Ruiz ha afegit que l'objectiu del JazziVi no és cap que posar el Pallars i el vi al centre de la cultura del vi. Ha afegit, però, que el que realment volen és que "la gent s'ho passi bé, que amb la calor no hi ha res millor que una copa de vi". 

Hi participaran els quatre cellers de Figuerola d'Orcau, cinc més de pallaresos i una bodega productora de cava com a convidada. El festival també comptarà amb vuit parades gatronòmiques més de la comarca, per oferir una jornada "d'allò més agradable". 

Tampoc hi faltarà la música. Amb el record de l'actuació de Lucrecia, l'any passat, i les 3.000 persones que van omplir la població, per aquest any s'ha programat tres concerts: Susana Sheiman, com a cap de cartell, Aixalda i Món Petit Món. 

En el marc de la jornada, però, es podran conèixer, tastar i comprar vins de nou cellers de la subzona Pallars de la DO Costers del Segre. Entre aquests, Terrer de Pallars (Figuerola Orcau), Xic's de Cal Borrech (Figuerola d'Orcau), Vila Corona (Vilamitjana), Miquel Roca (Sant Cristòfol de la Vall), El Vinyer (Fígols), Sauvella (Orcau), Mas Garcia Muret (Els Masos de Llimiana), Vidavins (Figuerola d'Orcau) i Vitipirineus (Pessonada). 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació