Diumenge, 28 d'abril de 2024
curses de muntanya

Més de 400 corredors participaran a la Ultra Trail Valls d'Àneu

Aquest cap de setmana es disputa aquesta prova amb seu a Esterri d’Àneu

Redacció 27 de juliol de 2018 a les 11:19
Un total de 110 corredors participaran a la Ultra | Josep Maria Montaner
Esterri d'Àneu serà, aquest cap de setmana, l'epicentre de la Ultra Trail Valls d'Àneu. La prova reunirà més de 400 persones que participaran en alguna de les tres modalitats competitives i la cursa popular. 

La primera que es disputarà serà la més esperada, la Ultra, de 96 quilòmetres i 7.610 metres de desnivell. Serà la nit de divendres i dissabte, a les 12 en punt, quan els 110 corredors inscrits iniciaran el recorregut d'aquesta prova circular, una de les considerades més tècniques i que permet gaudir de paisatges com el Saboredo, el Pla de la Font o el Pinetó. 

La Trail arrencarà a les sis del matí de . Ho farà des del Port de la Bonaigua i recorrerà els 53 quilòmetres que el separen fins a Esterri d'Àneu. La novetat de l'edició d'aquest any és la Sky Race, de 23 quilòmetres. La sortida serà des d'Esterri d'Àneu el dissabte a les vuit del matí. 

Per últim, i ja diumenge, tindrà lloc la marxa popular de 12 quilòmetres. L'inici serà a les 10 del matí des del carrer Major d'Esterri d'Àneu.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació