Dimecres, 24 d'abril de 2024
Festa major

El Fem Colla de la Pobla de Segur torna a ser un èxit

L'objectiu d'aquesta competició és incentivar la participació als actes i fer que se sentin més seva la festa

Redacció 26 de juliol de 2018 a les 10:07
La colla Amics de Tieta celebrant el primer premi del FemColla | Ajuntament
Un karaoke, un concurs de paelles, travessar el llac o completar una macro-gimcana. Aquestes són algunes de les proves que més de 250 persones van haver de realitzar en la segona edició del concurs Fem Colla de la Pobla de Segur. Aquesta és una iniciativa que l'Ajuntament va posar en marxa l'any passat amb l'objectiu d'incentivar la participació i, alhora, fer que els poblatans se sentin la festa més seva. 

La colla guanyadora, de les 13 que hi van participar, va ser Amics de Tieta que, amb 190 punts, va aconseguir el primer premi, gentilesa de Roia, Carns Bastús, Cansaladeria Bellera i distribucions Portet. En segona posició, amb 173,6 punts, la Colla Kebab de Girella va guanyar un premi gentilesa de Plusfrésc, Cal Tomàs i distribucions Portet. Finalment, amb 162,4 punts, Kings Crancs va endur-se el 3r premi, gentilesa de Xarcuteria Prió, Guàrdia carn embotit i formatge i cerveseria C13.

Pel que fa a la festa major, aquest any va comptar amb dos novetats destacades: el tobogant aquàtic gegant i l'escalabirres. L'Ajuntament destaca "l'èxit en participació" a tots els actes programats. A l'obra de teatre Paradise, protagonitzada pels actors de Merlí de TV3, hi van assistir més de 200 espectadors. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació