Dissabte, 18 de maig de 2024
socis

I l’entrada doble pel «Talarn Music Experience» 2018 és per...

Es tracta d’una nova promoció exclusiva per als socis del diari | Implica’t, col·labora i guanya amb Pallars Digital per només 3€ al mes!

Redacció 19 de juliol de 2018 a les 13:10
L'últim sorteig de socis de Pallars Digital ja té guanyador. L’afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dijous al migdia, ha aconseguit pel sol fet de ser soci del diari una entrada doble per accedir a un dels concerts, a escollir, del Talarn Music Experience 2018, gentilesa de Lo Quiosc. Es tracta de Lluís R. (Tremp). Enhorabona!


El Talarn Music Experience és un festival que combina música i gastronomia que se celebrarà per tercer any a l'espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn. L’edició d’enguany tindrà lloc entre el 27 i el 29 de juliol i a banda dels artistes anteriorment citats, comptarà amb les sessions dels DJ's Miqui Puig, Luca Feller i Miguelito Superstar.
 

Cartell de la tercera edició del Talarn Music Experience. Foto: Lo Quiosc


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 49 persones, les que s’han fet sòcies del diari des que va iniciar la campanya. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb el diari! Per només 3 euros al mes (36 euros/any), aconseguireu pel simple fet de ser socis avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!

Proper sorteig: setembre

El proper mes d’agost farem una aturada per vacances. Així, el proper sorteig tindrà lloc al setembre, com sempre, a mitjans de mes. En els pròxims dies desvetllarem el contingut del sorteig. Com sempre, hi participaran tots els lectors que ja són socis i els que se’n facin abans del dia 10 de setembre. Molta sort!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació