Divendres, 26 d'abril de 2024
Piragüisme

El Ral·li Internacional de Sort tanca dos setmanes intenses de caiac

Amb la celebració de les dos copes del món i del Ral·li Internacional, Sort es prepara per acollir el Mundial d'estil lliure

Redacció 16 de juliol de 2018 a les 12:37
Els palistes durant el descens popular pel Noguera Pallaresa | Olga Cuevas
Punt i final a dues setmanes intenses de caiac a Sort. El Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa va cloure ahir amb el campionat d'Espanya de Joves Promeses d'Eslàlom. Finalitza així el moviment de palistes i de públic al Parc de l'Aigüerola, que va començar el 2 de juliol amb l'inici de la primera de les dos copes d'estil lliure que la població va acollir de manera consecutiva. 

Les dues competicions van donar pas, el dilluns de la setmana passada, a la 55a edició del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa. Palistes professionals com aficionats a aquest esport van participar tant de les proves oficials com obertes al públic que s'han anat desenvolupant al llarg d'aquesta setmana. 

Ara, Sort ja té el cap a l'estiu que ve, quan es convertirà, juntament amb la Seu d'Urgell, en les seus del Mundial d'estil lliure de caiac. Com en aquest any, la competició per excel·lència, serà prèvia a la que serà la 56a edició del Ral·li Internacional. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació