Dilluns, 20 de maig de 2024
Salut

«La meva salut», l'eina per conèixer tota la informació sanitària personal

A l'Alt Pirineu i l'Aran, són prop de 4.000 les persones que tenen les claus per accedir-hi

Redacció 13 de juliol de 2018 a les 11:26
El portal web de La Meva Salut | Darío Albert
Des d’aquest mes de juliol, l'espai La Meva Salut del Departament de Salut ja està disponible en totes les llengües oficials a Catalunya: català, castellà i occità-aranès. Es tracta d'un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d’altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut.
 
A la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, són 3.979 els usuaris amb accés a LMS, el 7,35% de la població atesa a Atenció Primària. El servei conté la informació generada per l’atenció sanitària prestada en tots els centres assistencials públics del territori. La iniciativa va néixer com a prova pilot el mes d'octubre de 2014 i es va implementar el 2015 a tots els Equips d'Atenció Primària.

L'objectiu és el d'afavorir la corresponsabilitat i participació de les persones en la prevenció i cura de la seva salut, i convertir-se en una eina per a la interacció en línia del ciutadà, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, amb el Departament de Salut, els seus organismes i les entitats proveïdores (hospitals, centres d'atenció primària, etc.).
 
Per accedir a la La Meva Salut, cal el codi d’identificació personal de la targeta sanitària individual i un certificat digital o una contrasenya. La contrasenya es pot demanar presencialment al CAP. Un cop s'han completat aquests passos, es pot entrar a l'espai a la pàgina web de La Meva Salut. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació