Dissabte, 20 d'abril de 2024
pallars jove

5 tips sobre com afrontar la selectivitat

S’acosta la Sele per als alumnes de segon de batxillerat i des de l’Oficina Jove us volem donar 5 consells per afrontar aquests exàmens

Redacció 10 de juliol de 2018 a les 11:48
Què tal Millenials?! S’acosta la Sele per als alumnes de segon de batxillerat i des de l’Oficina Jove us volem donar 5 consells per afrontar aquests exàmens.

1.- Estudia (obvi, no? Xd) , això sí amb calma, pots intentar saber-t’ho tot, cosa que és complicat. Millor agafa idees generals que després t’ajudin a desenvolupar els temes. Relaciona conceptes, paraules clau... et servirà molt més! 

2.- Dorm bé, sobretot el dia abans!! Són tres dies intensos, voler “empollar” mil coses a l’últim moment no sol donar eficàcia!

3.- Pensa en positiu! T’has de mentalitzar que encara que siguin dies crucials, si les coses no surten com t’agradaria tens moltes opcions a explorar! Que la pressió no et jugui males passades, ves a per totes i esforçat però sense estressar-te! 

4.- Confia en tu mateix!!!  En la teva capacitat, en els teus recursos! Li donem molta importància a les notes i la tenen,  però no demostren la nostra valia personal. 

5.- Al acabar... surt de festa!! Quan surts de l’últim examen, respira! Relaxa’t i no hi pensis més, les notes ja arribaran en el seu moment. Siguin quines siguin les teves sensacions, surt de festa i distreu-te! T’has esforçat i has donat el millor de tu, queda’t amb això és el més important! ;)

***A banda d’això, per als que esteu buscant feina per aquest estiu, us fem saber que l’Oficina de Treball de Tremp ha organitzat una ronda d’entrevistes per a que les empreses del Pallars us puguin entrevistar! 

Us invitem a venir el dijous, 14 de juny  a les 19:00h a l’Epicentre de Tremp us esperem!
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació