16 d'abril de 2024
selectivitat

Els aprovats pallaresos a la selectivitat, per sobre de la mitjana catalana

Un 98,30% dels alumnes del Pallars han superat les proves d’accés a la universitat, mentre que la mitjana a Catalunya és de 96,6% | El Pallars Jussà obté el millor registre amb un 100% d’aprovats

Jordi Ubach Llorens 30 de juny de 2018 a les 11:26
Tots els alumnes del Pallars Jussà han aprovat la selectivitat | INS Tremp
El 98,30% dels alumnes pallaresos que es van presentar a la selectivitat l’han aprovat, un 2,15% més que l’any passat. Així, dels 59 estudiants que han fet aquest any les proves, l’han superat 58 alumnes i només un l’haurà de repetir al setembre. Per comarques, els 31 alumnes que es van presentar del Jussà van aprovar, mentre que dels 28 del Sobirà ho van fer 27. El tant per cent d’aprovats al Pallars és, doncs, superior al de Catalunya, on es van presentar 28.782 alumnes, dels quals van aprovar el 96,6%.

En el conjunt de la demarcació de Lleida, els resultats són lleugerament inferiors als de les comarques pallareses, ja que el percentatge d’aprovats és del 97,4%. No obstant això, la mitjana és superior a la catalana. La demarcació de Girona és la que ha obtingut millors puntuacions del país amb un 98,1%, mentre que a Tarragona i a Barcelona el tant per cent d’aprovats baixa fins el 96,3.
 

 Consulta les notes de la selectivitat

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació