Dimecres, 24 d'abril de 2024
Dansàneu

Arrenca aquest dissabte el Dansàneu amb nous escenaris

El festival omplirà de dansa i música les Valls d'Àneu fins el 8 de juliol, posant en valor el patrimoni natural i artístic de les Valls d'Àneu

Redacció 29 de juny de 2018 a les 11:14
Quim Bigas actuarà per partida doble a les Valls d'Àneu | Dansàneu
El festival Dansàneu donarà dissabte, coincidint amb la baixada de falles de València d'Àneu, el tret de sortida a la seva 27a edició. Ho farà a les sis de la tarda amb l'actuació del conjunt Tàntals, una agrupació dirigida per Roser Gabriel, una músic de Ribera de Cardós.

Fins el 8 de juliol, les Valls d'Àneu seran l'escenari d'actuacions musicals, d'excursions temàtiques, de tallers i de sessions de formació. Unes poblacions a les que enguany s'hi han de sumar Sorpe i Escaló.  Els espectacles de Quim Bigas, Tàntals, Ialma i l'Escola Folk seran alguns dels plats forts que prepara el festival. 

Un dels objectius del Dansàneu és ser viscut en família, complementant d'aquesta manera l'oferta de la que ja és la primera destinació de turisme familiar d'interior a Catalunya. És per aquest motiu que bona part dels espectacles estan programats en horari de tarda - vespre, amb l'objectiu de coordinar-se correctament amb l'oferta hostalera de la zona.

El Dansàneu és un projecte impulsat pel Consell Cultural de les Valls d'Àneu amb el suport del Departament de Cultura, els municipis aneuencs i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Compta amb el patrocini de la Diputació de Lleida i el suport de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu i l'Ajuntament de Sort.
 

Consulta la programació diària del Dansàneu 2018

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació