Diumenge, 5 de maig de 2024
7 comarques

El Jussà fa balanç dels 10 anys del programa «Treball a les 7 comarques»

La jornada ha servit per a donar a conèixer les accions desenvolupades en diferents sectors econòmics

Redacció 28 de juny de 2018 a les 12:05
L'Epicentre ha acollit la jornada de balanç del programa | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp impulsen de forma conjunta, des de fa ja deu anys, el projecte Treball a les 7 comarques al territori, promocionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

Per fer un balanç d’aquesta dècada, l’Epicentre de Tremp va acollir ahir la jornada Cooperació, desenvolupament i ocupació. 10 anys del programa Treball a les 7 comarques al Pallars Jussà. La sessió ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal, Constante Aranda, la regidora de Promoció Local de l’Ajuntament de Tremp, Anna Ritz, i el cap de Servei del Desenvolupament Econòmic Local del Servei d’Ocupació de Catalunya, Mateo Hernando. 

La jornada ha servit per a donar a conèixer les accions desenvolupades en diferents sectors econòmics i alhora per a posar de manifest l’enfortiment de la col·laboració público-privada.  En aquest sentit, Aranda ha afirmat que "aquests projectes són necessaris per al desenvolupament local i afavoreixen l’increment de l’ocupació així com la millora econòmica i social del territori". 

L’objectiu principal del projecte Treball a les 7 comarques es basa en estimular la creació d’activitat econòmica i la generació d’ocupació per a desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi la permanència de la població en comarques com les nostres. Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació