Dissabte, 18 de maig de 2024
socis

Sortegem una entrada doble pel «Talarn Music Experience» 2018!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de juliol | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 26 de juny de 2018 a les 11:11
Ja només queda un mes per a la celebració d’una nova edició del Talarn Music Experience, que organitza l’espai natural-musical Lo Quiosc per tercer any consecutiu. Des de Pallars Digital t’oferim la possibilitat d’assistir-hi amb el sorteig d’una entrada doble per una nit, a escollir, en una edició on hi actuaran artistes de la talla de Mishima, Gossos i Maria Arnal & Marcel Bagés.


El Talarn Music Experience és un festival que combina música i gastronomia que se celebrarà per tercer any a l'espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn. L’edició d’enguany tindrà lloc entre el 27 i el 29 de juliol i a banda dels artistes anteriorment citats, comptarà amb les sessions dels DJ's Miqui Puig, Luca Feller i Miguelito Superstar.
 

Cartell de la tercera edició del Talarn Music Experience. Foto: Lo Quiosc


Com sempre, entraran en el sorteig tots aquells socis que s’hagin registrat abans del dia 10 de juliol. El sorteig de l’entrada doble s’efectuarà a mitjans de juliol. Molta sort!

Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació