Dissabte, 20 d'abril de 2024
ajuntament de tremp

Tremp invertirà 240.000 euros per reparar una avaria en la climatització de La Lira

Les obres de reparació es duran a terme aquest estiu i tindran una durada d’uns quatre mesos | L’Espai Cultural mantindrà la programació malgrat les obres i garantint un sistema de ventilació

Jordi Ubach Llorens 22 de juny de 2018 a les 10:51
La Lira de Tremp canviarà tot el sistema de climatització | Ajuntament de Tremp
El sistema de climatització de l’Espai Cultural La Lira de Tremp ha sofert una greu avaria que obligarà l’Ajuntament de Tremp a contractar, aquest mateix estiu, les obres de substitució. Segons ha explicat el consistori en un comunicat, els treballs no afectaran l’interior de les instal·lacions, i és per aquest motiu que s’ha optat per mantenir la programació cultural prevista.

No obstant això, mentre durin les obres, que es preveu que s’allarguin uns quatre mesos, no es disposarà d’aire condicionat al recinte. Davant aquest contratemps, el que s’intentarà és garantir un mínim confort a la sala habilitant un sistema de renovació d’aire durant les hores més fresques del dia.

Segons ha confirmat l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, les obres tenen un pressupost de 240.000 euros. Una inversió que no estava pressupostada però que això “no impedeix que s’hagi de fer”, segons Ubach. La regidora de Cultura, Maria Pilar Cases, ha detallat que la nova climatització disposarà de calefacció i d’aire condicionat per separat. El sistema original era multifuncional.

Pel que fa a la programació cinematogràfica, el Circuit Urgellenc ha manifestat la seva voluntat de mantenir-la, tot i que ha anunciat que a partir del dia 30 de juny es modificaran els horaris, oferint les sessions exclusivament en les hores de menys calor i fent una reducció de preus com a contrapartida i en benefici dels espectadors.

Així, els cap de setmana hi haurà sessió dissabte i diumenge a les 22:15h, a un preu de 6,5€ entrada normal i 5€ la reduïda. La sessió del dilluns també es farà a les 22:15h i tindrà un preu de 4,5€ i s’afegirà una sessió els dimarts, també al vespre i a 4,5€.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació