Divendres, 26 d'abril de 2024
once

L’ONCE dedica el cupó d’aquest dimecres a Sort

Cinc milions i mig de butlletes portaran arreu de l’Estat espanyol la imatge d’una embarcació de ràfting

Redacció 12 de juny de 2018 a les 10:28
L’ONCE dedicarà el cupó d’aquest dimecres, 13 de juny, a Sort. Aquesta campanya s’inclou dins el marc de la sèrie El meu poble, dedicada a localitats espanyoles amb un nom singular. En total, cinc milions i mig de cupons difondran la capital del Pallars Sobirà per tots els racons de l’Estat.

La imatge escollida és una barca de ràfting en ple descens pel riu Noguera Pallaresa, un fet que de ben segur contribuirà a que Sort sigui més conegut, si cap, com a centre de turisme actiu i de muntanya. 
 

La campanya de cupons El meu poble va començar el febrer de l’any passat, amb un total de 91 localitats amb un nom original i/o curiós. D'aquesta sèrie n’han format part poblacions com Cariño (La Corunya), Bienservida (Albacete) o Dolores (Alacant). A Catalunya, a banda de Sort, han format part d’aquesta sèrie Esparraguera, Ultramort, La Pera o Ponts.

El cupó diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, un total de 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que hi ha repartits per tot el territori espanyol.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació