17 d'abril de 2024
Projecte Home

Projecte Home ha atès un centenar d’addiccions al Pallars en tres anys

Els representants del Servei d’Atenció de les Addiccions de l'entitat es reuneixen amb les institucions que li donen suport al territori

Redacció 7 de juny de 2018 a les 09:55
Joan Santacana va visitar la seu de Projecte Home al Pallars | Projecte Home
Els representants del Servei d’Atenció de les Addiccions de Projecte Home al Pallars s’han reunit aquesta setmana amb les institucions que li donen suport al territori. Així, la presidenta del Patronat de Projecte Home, Conxita Solé; el seu director, Oriol Esculies; i la directora del servei a Tremp-Lleida, Sònia Font, han rebut la visita del director dels serveis territorials del departament d’Afers Socials de la Generalitat a Lleida, Joan Santacana.

El Servei d’Atenció a les Addiccions a Tremp-Lleida, va obrir a finals de l’any 2014 amb la voluntat d’oferir una atenció de més proximitat a les persones de les comarques de Lleida, amb especial atenció a la zona del Pallars. Durant aquest temps, el servei ha atès a més d’un centenar de persones en els programes de tractament de les addiccions.

Les trobades han tingut lloc a Tremp i a la Pobla de Segur, municipis que col·laboren amb Projecte Home al Pallars Jussà. La capital comarcal ajuda l’entitat a través d’una col·laboració econòmica i la cessió gratuïta del Centre Cívic Tarraquet. El municipi poblatà, per un altre costat, dona suport a l’entitat a través d’un conveni de col·laboració econòmica que promou el tractament i la prevenció de les addiccions a la localitat.

La regidora de Benestar, Dona, Igualtat, Cohesió i Inclusió Social de l’Ajuntament de Tremp; Míriam Pla, també ha estat present en una visita que s’ha fet al Centre Cívic Tarraquet d’aquesta localitat, on el servei de Projecte Home té la seva ubicació. Posteriorment, els representant de Projecte Home han anat a l’Ajuntament de Tremp per mantenir una trobada amb l’alcalde, Joan Ubach. Finalment, s’ha portat a terme una reunió amb l’alcalde de La Pobla de Segur, Lluís Bellera, i la regidora de Benestar Social, Dona i Immigració, Assumpció Civís. 

El servei també duu a terme programes de prevenció en diversos centres escolars del Pallars Jussà i Sobirà, així com accions de sensibilització sobre el risc de l’abús de drogues.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació