Diumenge, 19 de maig de 2024
carreteres

La CUP demana a la Diputació que inverteixi en les carreteres del Pallars

Els cupaires qualifiquen com un “problema de país” la manca d’inversions en serveis bàsics com són els camins municipals

Jordi Ubach Llorens 4 de juny de 2018 a les 10:54
Treballs topogràfics en una carretera del Pallars, en imatge d'arxiu | ACN
La CUP Pallars ha demanat a la Diputació de Lleida la inclusió de les carreteres d’accés a nuclis habitats dins la xarxa de carreteres locals. Al mateix temps, reclama a l’ens provincial que es comprometi a destinar “més recursos” per a mantenir “en bones condicions” les carreteres locals perquè, segons asseguren, els habitants d’aquest territori “no ens haguem de jugar la vida per arribar a les nostres llars, per portar la canalla a l’escola o per anar a treballar”.

La formació creu que és “necessari i urgent” l’augment de la dotació econòmica destinada al manteniment de camins municipals per part de les administracions competents i demana que es tinguin en compte també el nombre de nuclis habitats o l’extensió dels municipis a l’hora d’establir els barems de repartiment dels ajuts. La CUP ha qualificat com un “problema de país” la manca d’inversions en serveis bàsics com són les carreteres.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació