Divendres, 26 d'abril de 2024
Turisme

El Patronat de Turisme reuneix els establiments amb segell de senderisme i cicloturisme

L’objectiu és estudiar les accions promocionals de cara al 2019 i posicionar millor el senderisme i el cicloturisme tant a escala estatal com internacional

Redacció 25 de maig de 2018 a les 11:17
Imatge de tots els representants d'establiments reunits a Cellers | Diputació
Els representants d’una vintena d’establiments turístics de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, adherits als segells Senderisme a Catalunya i Cicloturisme a Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme, han participat aquesta setmana en una sessió de treball a l’Hotel Terradets de Cellers. L’objectiu era estudiar les accions promocionals de cara al 2019 i posicionar millor el senderisme i el cicloturisme tant a escala estatal com internacional, com també els establiments vinculats a aquests dos productes de natura.

La jornada ha estat organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació del director del Patronat, Juli Alegre, i els responsables de diferents departaments de l’Agència Catalana de Turisme. La trobada també ha servit per exposar les diferents actuacions que s’han dut a terme durant l’any 2018 per promocionar el senderisme i el cicloturisme arreu.

El segell Senderisme a Catalunya agrupa totes les empreses i entitats que fan activitats relacionades amb el senderisme (rutes, guiatges, excursions, etc.) amb l’objectiu de posicionar Catalunya com a destinació en el mercat internacional del turisme senderista. De la seva banda, el segell Cicloturisme a Catalunya és el seu homònim per aquesta disciplina, ja sigui en la modalitat BTT, cicloturisme o ciclisme en carretera.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació