Dimecres, 15 de maig de 2024
Teatre

Els actors de «Merlí» de TV3 portaran el «Paradise» a la Pobla de Segur

Serà en un dels actes programats per la Festa Major d’aquest any

Redacció 24 de maig de 2018 a les 11:34
Elisabet Casanovas durant una actuació de Paradise | Ajuntament
Poc a poc ja es va coneixent els actes que vestiran la Festa Major de la Pobla de Segur. Un d'ells, de ben segur que serà ben esperat. Els poblatans podran veure alguns dels actors joves que gràcies a la sèrie de televisió Merlí han aparegut a l'escena mediàtica de Catalunya. 

El divendres 20 de juliol, el pavelló municipal acollirà a partir de les deu de la nit l'espectacle Paradise, en el qual hi participa l'Elisabet Casanovas, l'Adrian Grösser i l'Artur Busquets, que canviaran les aules de l'Institut Àngel Guimerà per les habitacions del prostíbul del Paradise. 

La funció teatral està recomanada per a majors de 14 anys i ofereix una comèdia simpàtica, políticament incorrecta i amb un rerefons amarg. Les tres històries que explica l'obra tenen lloc en un prostíbul. Hi destaquen l'Elisabet Casanovas, que encarna una treballadora sexual provinent de l’est d’Europa, la actuació còmica d’Artur Busquets, la naturalitat i espontaneïtat d’Albert Salazar o la tendresa d’Adrian Grösser. 

Les entrades per Paradise a la Pobla de Segur ja estan a la venda. Tenen un preu de 12€ i es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de la Pobla de Segur, oberta de dilluns a dissabte de nou del matí a tres del migdia. El dia de l'actuació es podran comprar a taquilla a un preu de 15€.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació