Dilluns, 29 d'abril de 2024
música

El FeMAP arriba a la 8a edició amb més municipis

El Pallars acollirà una quinzena d'actuacions durant aquest estiu

Redacció 23 de maig de 2018 a les 12:17
Imatge de l'actuació a Tremp de l'edició anterior | FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) tornarà a omplir de música antiga els escenaris més emblemàtics de les comarques pirinenques, en una nova edició –la vuitena- que comptarà amb més municipis i novetats. Des del 29 de juny i durant els mesos de juliol i agost, alguns dels solistes i els grups més prestigiosos del moment en l’àmbit de la música antiga acostaran i descobriran la passió per aquesta modalitat arreu dels Pirineus, combinant música, patrimoni i paisatge.

Aquest 2018 s'ha preparat una programació de 52 concerts, que sonaran en 37 municipis. Entre aquests, hi ha Llavorsí, que s'integra al festival en aquesta vuitena edició. Les poblacions pallareses com Tremp, Sort, la Pobla de Segur, Pobellà, Espot o Esterri d'Àneu, entre d'altres, acolliran una quinzena de concerts durant l'estiu. 

A més, el festival tornarà a acostar la música als col·lectius en risc d’exclusió a través del FeMAP Social. En aquest cicle s’organitzen tallers perquè els grups d’usuaris coneguin la música de primera mà, com a vehicle i element de cohesió i aprenentatge. També es realitzaran 17 miniconcerts en 17 centres diferents, amb l'objectiu d'acostar la música a usuaris amb dificultats de mobilitat.

Com a novetat, el FeMAP incorpora aquest any la iniciativa de les Escapades Musicals. Aquestes són productes de dos o tres dies combinats amb un parell o tres de concerts, i un seguit d'activitats complementàries, que poden anar des de visites guiades, fins a museus, monuments, jaciments, activitats artístiques i descoberta d’artesans, o passejades per l'entorn natural. 
 

Consulta la programació del FeMAP 2018
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació