Dijous, 25 d'abril de 2024
emprenedoria

El centre d’interpetació de la fauna «Salvatgines», premi Jove Emprenedor del Jussà

El guardó es va lliurar en el marc de la 9a Trobada Empresarial del Pallars Jussà

Redacció 21 de maig de 2018 a les 09:51
Albert Cereza és l'impulsor del projecte Salvatgines | CCPJ
El jove Albert Cereza, al capdavant de Salvatgines, s'ha endut el guardó del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2017. Enguany també s'ha distingit la trajectòria centenària de la xarcuteria Can Alfons, de la Torre de Capdella. 

Salvatgines és un projecte que pretén fomentar l'educació ambiental de la comarca i alhora ser un centre d'observació i interpretació de la fauna i el seu entorn. Així, la iniciativa dona a conèixer la fauna salvatge del Pirineu als amants de la natura, a través de dinàmiques enfocades a grups del sector educatiu, famílies i també a fotògrafs. 

El guardó es va lliurar en el transcurs de la 9a Trobada Empresarial del Pallars Jussà que es va celebrar dissabte a Cellers en una vetllada en la qual hi van participar més d'un centenar de persones del món del comerç i l'empresa del Pallars Jussà, així com empresaris de la comarca que desenvolupen la seva tasca arreu del territori català.

L'objectiu d'aquesta trobada és actuar com un impulsor de l’economia pallaresa i ser al mateix temps l’altaveu d’avenços en els diferents sectors econòmics. Per aquest motiu, el sector vitivinícola de la comarca ha centrat el sopar. En aquest sentit, s’ha organitzat una taula rodona prèvia al sopar en la qual s’ha debatut sobre el present i el futur del sector vitivinícola del Pallars i en el qual s’ha manifestat la necessitat de buscar sinergies amb altres àmbits.  

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Contante Aranda, ha remarcat l'embranzida que ha protagonitzat en els darrers anys i com les condicions geològiques de la comarca, juntament amb les climatològiques, afavoreixen l'increment qualitatiu dels vins que s'hi produeixen. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació