Diumenge, 12 de maig de 2024
Procés català

El PSC lamenta que Torra «s'oblidés» del món rural en el discurs d'investidura

Reclamen al president i al futur govern de al Generalitat que recuperin les inversions i els serveis públics perduts al Pirineu

Redacció 16 de maig de 2018 a les 10:38
Quim Torra, en un moment del debat d'investidura de dissabte | Adrià Costa
El Partit Socialista de Catalunya de les comarques de Lleida, Pirineu i l’Aran ha lamentat que el nou president de la Generalitat, Quim Torra, “s’oblidés” del món rural en el seu discurs d'investidura. El diputat al Parlament, Oscar Ordeig, ha alertat que “governar per tothom” suposa també "deixar de castigar sempre el mateix territori". 

El primer secretari a les comarques lleidatanes ha destacat que "és necessari que aquest executiu comenci a treballar per un país que recuperi la cohesió social, territorial i l’activitat econòmica a la que tant mal ha fet la via unilateral". En aquest sentit, ha afegit que per al territori també cal que es posin en marxa les comissions d'Agricultura, per tal de recuperar "un pressupost que també ha caigut en més del 30%".

La Comissió Executiva de la federació socialista ha lamentat també les piulades i els articles de Torra, que qualifiquen d'"insults xenòfobs". 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació